Allfurn Projects B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Allfurn Projects B.V.B.A.
Private companiesChemicals and Allied Products • Allfurn Projects B.V.B.A.

Contactgegevens Allfurn Projects B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allfurn Projects B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allfurn Projects B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Boudewijnstraat 18a 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allfurn Projects B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allfurn Projects B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allfurn Projects B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allfurn Projects B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allfurn Projects B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allfurn Projects B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allfurn Projects B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allfurn Projects B.V.B.A.
Products information Allfurn Projects B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07052368164
Ondernemingsnummer: 9465789794
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Office furniture and equipment

Product categorie (product category): Library Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allfurn Projects B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Allfurn Projects B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allfurn Projects B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Allfurn Projects B.V.B.A.

792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
50859917. Schoonmaakruimten | Clean room supplies
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij Allfurn Projects B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allfurn Projects B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allfurn Projects B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allfurn Projects B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van Allfurn Projects B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Allfurn Projects B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allfurn Projects B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Allfurn Projects B.V.B.A.. Allfurn Projects B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allfurn Projects B.V.B.A.. Leave a respond for Allfurn Projects B.V.B.A.. Allfurn Projects B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allfurn Projects B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Allfurn Projects B.V.B.A.
Location of Allfurn Projects B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Allfurn Projects B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Allfurn Projects B.V.B.A. Allfurn Projects B.V.B.A.: CLINIQUE SAINT-VINCENT | KRUISHEIDE (KEERBERGEN) | BIJENLICHT | Ballons Coppé | JEAN-MICHEL VERELST

Other related companies as Allfurn Projects B.V.B.A.: CLINIQUE SAINT-VINCENT | KRUISHEIDE (KEERBERGEN) | BIJENLICHT | Ballons Coppé | JEAN-MICHEL VERELST

Allfurn Projects B.V.B.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allfurn Projects B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07052368164. Het bedrijf Allfurn Projects B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnstraat 18a 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Library Services. Lijst met producten zijn Office furniture and equipment.
De hoofdactiviteit van Allfurn Projects B.V.B.A. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allfurn Projects B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allfurn Projects B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Allfurn Projects B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allfurn Projects B.V.B.A. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allfurn Projects B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07052368164. The company Allfurn Projects B.V.B.A. is located at the address: Koning Boudewijnstraat 18a 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Library Services. List of products are Office furniture and equipment.
The main activity of Allfurn Projects B.V.B.A. is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Allfurn Projects B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Allfurn Projects B.V.B.A., open positions, location of Allfurn Projects B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allfurn Projects B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allfurn Projects B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allfurn Projects B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allfurn Projects B.V.B.A., employees, financial statistics.