CLINIQUE SAINT-VINCENT

Contactgegevens CLINIQUE SAINT-VINCENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLINIQUE SAINT-VINCENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLINIQUE SAINT-VINCENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Francois Lefèbvre 207; 4000; Liège 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 239 41 11; 04 239 47 00 (+32-04 239 41 11; 04 239 47 00) 04 239 41 11; 04 239 47 00 (+32-04 239 41 11; 04 239 47 00)

Fax (fax): +32 (50) 394-98-86 +32 (50) 394-98-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLINIQUE SAINT-VINCENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLINIQUE SAINT-VINCENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLINIQUE SAINT-VINCENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLINIQUE SAINT-VINCENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLINIQUE SAINT-VINCENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLINIQUE SAINT-VINCENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLINIQUE SAINT-VINCENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLINIQUE SAINT-VINCENT
Products information CLINIQUE SAINT-VINCENT

BTW identificatienummer (tax): BE05753234863
Ondernemingsnummer: 4393951416
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Hospitals

Product categorie (product category): Dental clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLINIQUE SAINT-VINCENT
(Get full report from official database of BE for CLINIQUE SAINT-VINCENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLINIQUE SAINT-VINCENT
Addition kinds of activities for CLINIQUE SAINT-VINCENT

514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
34420403. Hangar deuren, metaal | Hangar doors, metal
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order

Werken bij CLINIQUE SAINT-VINCENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLINIQUE SAINT-VINCENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLINIQUE SAINT-VINCENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLINIQUE SAINT-VINCENT. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

Zoek naar antwoorden van CLINIQUE SAINT-VINCENT in sociale netwerken
Look for responds of CLINIQUE SAINT-VINCENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLINIQUE SAINT-VINCENT. Laat een reactie achter voor CLINIQUE SAINT-VINCENT. CLINIQUE SAINT-VINCENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLINIQUE SAINT-VINCENT. Leave a respond for CLINIQUE SAINT-VINCENT. CLINIQUE SAINT-VINCENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLINIQUE SAINT-VINCENT op de google maps. Adres en contacten CLINIQUE SAINT-VINCENT
Location of CLINIQUE SAINT-VINCENT on the google maps. Address and contacts of CLINIQUE SAINT-VINCENT

Andere gerelateerde bedrijven als come CLINIQUE SAINT-VINCENT CLINIQUE SAINT-VINCENT: Infoserv NV | COM?DIENS ASSOCI?S | HOME ?T PASREL | COIFFURE INFRASTRUCTURE | ANDRE BRASPENNINCX

Other related companies as CLINIQUE SAINT-VINCENT: Infoserv NV | COM?DIENS ASSOCI?S | HOME ?T PASREL | COIFFURE INFRASTRUCTURE | ANDRE BRASPENNINCX

CLINIQUE SAINT-VINCENT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLINIQUE SAINT-VINCENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753234863. Het bedrijf CLINIQUE SAINT-VINCENT bevindt zich op het adres: Rue Francois Lefèbvre 207; 4000; Liège 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dental clinics. Lijst met producten zijn Hospitals.
De hoofdactiviteit van CLINIQUE SAINT-VINCENT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLINIQUE SAINT-VINCENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLINIQUE SAINT-VINCENT, openstaande posities, locatie van CLINIQUE SAINT-VINCENT op de kaart.

CLINIQUE SAINT-VINCENT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLINIQUE SAINT-VINCENT, company assigned to the tax number BE05753234863. The company CLINIQUE SAINT-VINCENT is located at the address: Rue Francois Lefèbvre 207; 4000; Liège 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dental clinics. List of products are Hospitals.
The main activity of CLINIQUE SAINT-VINCENT is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLINIQUE SAINT-VINCENT is not available. You also can look at reviews of CLINIQUE SAINT-VINCENT, open positions, location of CLINIQUE SAINT-VINCENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLINIQUE SAINT-VINCENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLINIQUE SAINT-VINCENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLINIQUE SAINT-VINCENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLINIQUE SAINT-VINCENT, employees, financial statistics.