PULDERHOF

Contactgegevens PULDERHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PULDERHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PULDERHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 35; 2242; MALLE, België

Telefoon (phone): 33117777 (+32-33117777) 33117777 (+32-33117777)

Fax (fax): +32 (9) 617-73-76 +32 (9) 617-73-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PULDERHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PULDERHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PULDERHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PULDERHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PULDERHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PULDERHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PULDERHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PULDERHOF
Products information PULDERHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02052764892
Ondernemingsnummer: 3373046875
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in PULDERHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Levering aan huis restaurants; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PULDERHOF
(Get full report from official database of BE for PULDERHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PULDERHOF
Addition kinds of activities for PULDERHOF

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
32910506. Rouge, polijsten: schuurmiddel | Rouge, polishing: abrasive
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.

Werken bij PULDERHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PULDERHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PULDERHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PULDERHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

Zoek naar antwoorden van PULDERHOF in sociale netwerken
Look for responds of PULDERHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PULDERHOF. Laat een reactie achter voor PULDERHOF. PULDERHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PULDERHOF. Leave a respond for PULDERHOF. PULDERHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PULDERHOF op de google maps. Adres en contacten PULDERHOF
Location of PULDERHOF on the google maps. Address and contacts of PULDERHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come PULDERHOF PULDERHOF: CIAR SA | Lothier Gérard | Mutualit茅s Socialistes | MORIS INTERIEUR | Belgische Fruitveiling C.V.B.A.

Other related companies as PULDERHOF: CIAR SA | Lothier Gérard | Mutualit茅s Socialistes | MORIS INTERIEUR | Belgische Fruitveiling C.V.B.A.

PULDERHOF is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PULDERHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02052764892. Het bedrijf PULDERHOF bevindt zich op het adres: DORP 35; 2242; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Levering aan huis restaurants; Restaurants. Producten gemaakt in PULDERHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PULDERHOF is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PULDERHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PULDERHOF, openstaande posities, locatie van PULDERHOF op de kaart.

PULDERHOF is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PULDERHOF, company assigned to the tax number BE02052764892. The company PULDERHOF is located at the address: DORP 35; 2242; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 310,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Levering aan huis restaurants; Restaurants. Products created in PULDERHOF were not found.
The main activity of PULDERHOF is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PULDERHOF is not available. You also can look at reviews of PULDERHOF, open positions, location of PULDERHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PULDERHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PULDERHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PULDERHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PULDERHOF, employees, financial statistics.