Mutualit茅s Socialistes

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Mutualit茅s Socialistes
Private companiesSocial Services • Mutualit茅s Socialistes

Contactgegevens Mutualit茅s Socialistes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mutualit茅s Socialistes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mutualit茅s Socialistes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Douffet 36; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 341 62 11; 04 341 63 31; 04 341 63 49; 04 341 63 52; 04 341 63 70; 04 341 63 75 (+32-04 341 62 11; 04 341 63 31; 04 341 63 49; 04 341 63 52; 04 341 63 70; 04 341 63 75) 04 341 62 11; 04 341 63 31; 04 341 63 49; 04 341 63 52; 04 341 63 70; 04 341 63 75 (+32-04 341 62 11; 04 341 63 31; 04 341 63 49; 04 341 63 52; 04 341 63 70; 04 341 63 75)

Fax (fax): 04 341 64 16 (+32-04 341 64 16) 04 341 64 16 (+32-04 341 64 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mutualit茅s Socialistes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mutualit茅s Socialistes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mutualit茅s Socialistes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mutualit茅s Socialistes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mutualit茅s Socialistes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mutualit茅s Socialistes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mutualit茅s Socialistes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mutualit茅s Socialistes
Products information Mutualit茅s Socialistes

BTW identificatienummer (tax): BE09283966064
Ondernemingsnummer: 9786865234
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Dietary, health & biological food - Retail

Product categorie (product category): Mutualities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mutualit茅s Socialistes
(Get full report from official database of BE for Mutualit茅s Socialistes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mutualit茅s Socialistes
Addition kinds of activities for Mutualit茅s Socialistes

1446. Industrieel zand | Industrial sand
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing

Werken bij Mutualit茅s Socialistes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mutualit茅s Socialistes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mutualit茅s Socialistes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mutualit茅s Socialistes. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van Mutualit茅s Socialistes in sociale netwerken
Look for responds of Mutualit茅s Socialistes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mutualit茅s Socialistes. Laat een reactie achter voor Mutualit茅s Socialistes. Mutualit茅s Socialistes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mutualit茅s Socialistes. Leave a respond for Mutualit茅s Socialistes. Mutualit茅s Socialistes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mutualit茅s Socialistes op de google maps. Adres en contacten Mutualit茅s Socialistes
Location of Mutualit茅s Socialistes on the google maps. Address and contacts of Mutualit茅s Socialistes

Andere gerelateerde bedrijven als come Mutualit茅s Socialistes Mutualit茅s Socialistes: BBC BERCHMANS BLANKENB. | UESHIBA RYU AIKI DOJO | LECLERCQ J-L | Liro Lighting | LEO WITTERS

Other related companies as Mutualit茅s Socialistes: BBC BERCHMANS BLANKENB. | UESHIBA RYU AIKI DOJO | LECLERCQ J-L | Liro Lighting | LEO WITTERS

Mutualit茅s Socialistes is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mutualit茅s Socialistes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283966064. Het bedrijf Mutualit茅s Socialistes bevindt zich op het adres: Rue Douffet 36; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mutualities. Lijst met producten zijn Dietary, health & biological food - Retail.
De hoofdactiviteit van Mutualit茅s Socialistes is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mutualit茅s Socialistes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mutualit茅s Socialistes, openstaande posities, locatie van Mutualit茅s Socialistes op de kaart.

Mutualit茅s Socialistes is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mutualit茅s Socialistes, company assigned to the tax number BE09283966064. The company Mutualit茅s Socialistes is located at the address: Rue Douffet 36; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mutualities. List of products are Dietary, health & biological food - Retail.
The main activity of Mutualit茅s Socialistes is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mutualit茅s Socialistes is not available. You also can look at reviews of Mutualit茅s Socialistes, open positions, location of Mutualit茅s Socialistes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mutualit茅s Socialistes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mutualit茅s Socialistes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mutualit茅s Socialistes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mutualit茅s Socialistes, employees, financial statistics.