STUDIO MEDIA

Contactgegevens STUDIO MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO MEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Rue 15; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 61 18 14 (+32-081 61 18 14) 081 61 18 14 (+32-081 61 18 14)

Fax (fax): +32 (61) 167-89-52 +32 (61) 167-89-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO MEDIA
Products information STUDIO MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE07762908935
Ondernemingsnummer: 5363220214
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in STUDIO MEDIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO MEDIA
(Get full report from official database of BE for STUDIO MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO MEDIA
Addition kinds of activities for STUDIO MEDIA

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
24219901. Box timmerhout | Box lumber
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
26210406. Printpapier | Printing paper
35310300. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
72170102. Stoffering op klantgebouwen | Upholstery cleaning on customer premises
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij STUDIO MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van STUDIO MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO MEDIA. Laat een reactie achter voor STUDIO MEDIA. STUDIO MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO MEDIA. Leave a respond for STUDIO MEDIA. STUDIO MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO MEDIA op de google maps. Adres en contacten STUDIO MEDIA
Location of STUDIO MEDIA on the google maps. Address and contacts of STUDIO MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO MEDIA STUDIO MEDIA: BRUPHILS SA/NV | Den Hert | COIFFURE KRIS | ALOIS HENDRICHS | Voisin N

Other related companies as STUDIO MEDIA: BRUPHILS SA/NV | Den Hert | COIFFURE KRIS | ALOIS HENDRICHS | Voisin N

STUDIO MEDIA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07762908935. Het bedrijf STUDIO MEDIA bevindt zich op het adres: Grand'Rue 15; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Letters and lettering. Producten gemaakt in STUDIO MEDIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO MEDIA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO MEDIA, openstaande posities, locatie van STUDIO MEDIA op de kaart.

STUDIO MEDIA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO MEDIA, company assigned to the tax number BE07762908935. The company STUDIO MEDIA is located at the address: Grand'Rue 15; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Letters and lettering. Products created in STUDIO MEDIA were not found.
The main activity of STUDIO MEDIA is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO MEDIA is not available. You also can look at reviews of STUDIO MEDIA, open positions, location of STUDIO MEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO MEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO MEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO MEDIA, employees, financial statistics.