BRUPHILS SA/NV

Contactgegevens BRUPHILS SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUPHILS SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUPHILS SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1420-Braine-l'Alleud, België

Telefoon (phone): 02-558.03.90 (+32-02-558.03.90) 02-558.03.90 (+32-02-558.03.90)

Fax (fax): 02-520.29.43 (+32-02-520.29.43) 02-520.29.43 (+32-02-520.29.43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUPHILS SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUPHILS SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUPHILS SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUPHILS SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUPHILS SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUPHILS SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUPHILS SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUPHILS SA/NV
Products information BRUPHILS SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE04482116699
Ondernemingsnummer: 4542266845
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): 42
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BRUPHILS SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUPHILS SA/NV
(Get full report from official database of BE for BRUPHILS SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUPHILS SA/NV
Addition kinds of activities for BRUPHILS SA/NV

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand

Werken bij BRUPHILS SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUPHILS SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUPHILS SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUPHILS SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

Zoek naar antwoorden van BRUPHILS SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of BRUPHILS SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUPHILS SA/NV. Laat een reactie achter voor BRUPHILS SA/NV. BRUPHILS SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUPHILS SA/NV. Leave a respond for BRUPHILS SA/NV. BRUPHILS SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUPHILS SA/NV op de google maps. Adres en contacten BRUPHILS SA/NV
Location of BRUPHILS SA/NV on the google maps. Address and contacts of BRUPHILS SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUPHILS SA/NV BRUPHILS SA/NV: Algemene Bouwonderneming F De Vetter | VDS-ELEC | Traignee D | GARAGE FREE PUMP | Individual Enterprises NV

Other related companies as BRUPHILS SA/NV: Algemene Bouwonderneming F De Vetter | VDS-ELEC | Traignee D | GARAGE FREE PUMP | Individual Enterprises NV

BRUPHILS SA/NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUPHILS SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482116699. Het bedrijf BRUPHILS SA/NV bevindt zich op het adres: 1420-Braine-l'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 42 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BRUPHILS SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUPHILS SA/NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUPHILS SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUPHILS SA/NV, openstaande posities, locatie van BRUPHILS SA/NV op de kaart.

BRUPHILS SA/NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUPHILS SA/NV, company assigned to the tax number BE04482116699. The company BRUPHILS SA/NV is located at the address: 1420-Braine-l'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 42 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BRUPHILS SA/NV were not found.
The main activity of BRUPHILS SA/NV is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUPHILS SA/NV is not available. You also can look at reviews of BRUPHILS SA/NV, open positions, location of BRUPHILS SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUPHILS SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUPHILS SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUPHILS SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUPHILS SA/NV, employees, financial statistics.