Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Private companiesMembership Organizations • Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Contactgegevens Algemene Bouwonderneming F De Vetter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bouwonderneming F De Vetter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Vliegpleinkouter 24 9030 Mariakerke (Gent), België

Telefoon (phone): +32 (84) 329-51-76 +32 (84) 329-51-76

Fax (fax): +32 (64) 840-65-74 +32 (64) 840-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bouwonderneming F De Vetter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bouwonderneming F De Vetter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bouwonderneming F De Vetter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bouwonderneming F De Vetter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bouwonderneming F De Vetter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Products information Algemene Bouwonderneming F De Vetter

BTW identificatienummer (tax): BE04570007324
Ondernemingsnummer: 8919219970
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Algemene Bouwonderneming F De Vetter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter
(Get full report from official database of BE for Algemene Bouwonderneming F De Vetter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Addition kinds of activities for Algemene Bouwonderneming F De Vetter

8712. Architectonische diensten | Architectural services
8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
28340600. dermatologica | Dermatologicals
32310200. Spiegelglas | Mirrored glass
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
50510402. Lood | Lead
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij Algemene Bouwonderneming F De Vetter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bouwonderneming F De Vetter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Algemene Bouwonderneming F De Vetter in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bouwonderneming F De Vetter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Laat een reactie achter voor Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Algemene Bouwonderneming F De Vetter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Leave a respond for Algemene Bouwonderneming F De Vetter. Algemene Bouwonderneming F De Vetter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bouwonderneming F De Vetter op de google maps. Adres en contacten Algemene Bouwonderneming F De Vetter
Location of Algemene Bouwonderneming F De Vetter on the google maps. Address and contacts of Algemene Bouwonderneming F De Vetter

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bouwonderneming F De Vetter Algemene Bouwonderneming F De Vetter: PEDICURE CARINE | SONNEVILLE | Cometa Holding NV | KERS | BEL CONCEPT INTERNET

Other related companies as Algemene Bouwonderneming F De Vetter: PEDICURE CARINE | SONNEVILLE | Cometa Holding NV | KERS | BEL CONCEPT INTERNET

Algemene Bouwonderneming F De Vetter is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bouwonderneming F De Vetter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04570007324. Het bedrijf Algemene Bouwonderneming F De Vetter bevindt zich op het adres: Vliegpleinkouter 24 9030 Mariakerke (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Algemene Bouwonderneming F De Vetter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bouwonderneming F De Vetter is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bouwonderneming F De Vetter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bouwonderneming F De Vetter, openstaande posities, locatie van Algemene Bouwonderneming F De Vetter op de kaart.

Algemene Bouwonderneming F De Vetter is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is Algemene Bouwonderneming F De Vetter, company assigned to the tax number BE04570007324. The company Algemene Bouwonderneming F De Vetter is located at the address: Vliegpleinkouter 24 9030 Mariakerke (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Algemene Bouwonderneming F De Vetter were not found.
The main activity of Algemene Bouwonderneming F De Vetter is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bouwonderneming F De Vetter is not available. You also can look at reviews of Algemene Bouwonderneming F De Vetter, open positions, location of Algemene Bouwonderneming F De Vetter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bouwonderneming F De Vetter, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bouwonderneming F De Vetter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bouwonderneming F De Vetter, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bouwonderneming F De Vetter, employees, financial statistics.