DVC-Graphics

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DVC-Graphics
Private companiesMetal Mining • DVC-Graphics

Contactgegevens DVC-Graphics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DVC-Graphics: address, phone, fax, email, website, opening hours

DVC-Graphics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scharebrugstraat 38; 8370; Blankenberge (Uitkerke), België

Telefoon (phone): 050 42 43 69 (+32-050 42 43 69) 050 42 43 69 (+32-050 42 43 69)

Fax (fax): 050 42 46 58 (+32-050 42 46 58) 050 42 46 58 (+32-050 42 46 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DVC-Graphics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DVC-Graphics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DVC-Graphics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DVC-Graphics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DVC-Graphics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DVC-Graphics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DVC-Graphics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DVC-Graphics
Products information DVC-Graphics

BTW identificatienummer (tax): BE04451354980
Ondernemingsnummer: 4810333251
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DVC-Graphics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Letters and lettering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DVC-Graphics
(Get full report from official database of BE for DVC-Graphics)

Aanvulling soorten activiteiten voor DVC-Graphics
Addition kinds of activities for DVC-Graphics

737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij DVC-Graphics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DVC-Graphics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DVC-Graphics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DVC-Graphics. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van DVC-Graphics in sociale netwerken
Look for responds of DVC-Graphics in social networks

Lees alle opmerkingen voor DVC-Graphics. Laat een reactie achter voor DVC-Graphics. DVC-Graphics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DVC-Graphics. Leave a respond for DVC-Graphics. DVC-Graphics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DVC-Graphics op de google maps. Adres en contacten DVC-Graphics
Location of DVC-Graphics on the google maps. Address and contacts of DVC-Graphics

Andere gerelateerde bedrijven als come DVC-Graphics DVC-Graphics: FLUNITED BELGIAN MILLS NV | Gorremans Philippe | WIM VANNESTE | MANUELLA WUYTACK | Hocus Focus Fotografie

Other related companies as DVC-Graphics: FLUNITED BELGIAN MILLS NV | Gorremans Philippe | WIM VANNESTE | MANUELLA WUYTACK | Hocus Focus Fotografie

DVC-Graphics is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DVC-Graphics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04451354980. Het bedrijf DVC-Graphics bevindt zich op het adres: Scharebrugstraat 38; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Letters and lettering. Producten gemaakt in DVC-Graphics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DVC-Graphics is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DVC-Graphics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DVC-Graphics, openstaande posities, locatie van DVC-Graphics op de kaart.

DVC-Graphics is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DVC-Graphics, company assigned to the tax number BE04451354980. The company DVC-Graphics is located at the address: Scharebrugstraat 38; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Letters and lettering. Products created in DVC-Graphics were not found.
The main activity of DVC-Graphics is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DVC-Graphics is not available. You also can look at reviews of DVC-Graphics, open positions, location of DVC-Graphics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DVC-Graphics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DVC-Graphics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DVC-Graphics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DVC-Graphics, employees, financial statistics.