Gorremans Philippe

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Gorremans Philippe
Private companiesMetal Mining • Gorremans Philippe

Contactgegevens Gorremans Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gorremans Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gorremans Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berkenmei 14A 2350 Vosselaar, België

Telefoon (phone): +32 (61) 378-54-20 +32 (61) 378-54-20

Fax (fax): +32 (81) 408-48-78 +32 (81) 408-48-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gorremans Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gorremans Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gorremans Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gorremans Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gorremans Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gorremans Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gorremans Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gorremans Philippe
Products information Gorremans Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE06755737304
Ondernemingsnummer: 8193572998
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Gorremans Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gorremans Philippe
(Get full report from official database of BE for Gorremans Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gorremans Philippe
Addition kinds of activities for Gorremans Philippe

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
39950000. Begraafbakken | Burial caskets

Werken bij Gorremans Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gorremans Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gorremans Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gorremans Philippe. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

 • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

 • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

 • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: ARALEA vzw

  Type: Vaste Job

  Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

 • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: MAARTJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

 • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van Gorremans Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Gorremans Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gorremans Philippe. Laat een reactie achter voor Gorremans Philippe. Gorremans Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gorremans Philippe. Leave a respond for Gorremans Philippe. Gorremans Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gorremans Philippe op de google maps. Adres en contacten Gorremans Philippe
Location of Gorremans Philippe on the google maps. Address and contacts of Gorremans Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Gorremans Philippe Gorremans Philippe: BAKKERIJ DE MOLEN | Bellens W | Vixx | D.N. BOULANGERIE ANTOINE | ARMAND VERREPT

Other related companies as Gorremans Philippe: BAKKERIJ DE MOLEN | Bellens W | Vixx | D.N. BOULANGERIE ANTOINE | ARMAND VERREPT

Gorremans Philippe is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gorremans Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06755737304. Het bedrijf Gorremans Philippe bevindt zich op het adres: Berkenmei 14A 2350 Vosselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Gorremans Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gorremans Philippe is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gorremans Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gorremans Philippe, openstaande posities, locatie van Gorremans Philippe op de kaart.

Gorremans Philippe is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gorremans Philippe, company assigned to the tax number BE06755737304. The company Gorremans Philippe is located at the address: Berkenmei 14A 2350 Vosselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Gorremans Philippe were not found.
The main activity of Gorremans Philippe is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gorremans Philippe is not available. You also can look at reviews of Gorremans Philippe, open positions, location of Gorremans Philippe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gorremans Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gorremans Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gorremans Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gorremans Philippe, employees, financial statistics.