Van Rymenant Erik

Contactgegevens Van Rymenant Erik: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Rymenant Erik: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Rymenant Erik

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelkemstraat 12; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 052 46 35 97 (+32-052 46 35 97) 052 46 35 97 (+32-052 46 35 97)

Fax (fax): +32 (58) 983-40-34 +32 (58) 983-40-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Rymenant Erik: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Rymenant Erik"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Rymenant Erik"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Rymenant Erik, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Rymenant Erik. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Rymenant Erik, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Rymenant Erik. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Rymenant Erik
Products information Van Rymenant Erik

BTW identificatienummer (tax): BE01631713867
Ondernemingsnummer: 1417205810
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Van Rymenant Erik zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Rymenant Erik
(Get full report from official database of BE for Van Rymenant Erik)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Rymenant Erik
Addition kinds of activities for Van Rymenant Erik

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
38410405. Bevestigingsapparatuur, inwendig | Fixation appliances, internal
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets

Werken bij Van Rymenant Erik: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Rymenant Erik: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Rymenant Erik. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Rymenant Erik. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van Van Rymenant Erik in sociale netwerken
Look for responds of Van Rymenant Erik in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Rymenant Erik. Laat een reactie achter voor Van Rymenant Erik. Van Rymenant Erik bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Rymenant Erik. Leave a respond for Van Rymenant Erik. Van Rymenant Erik on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Rymenant Erik op de google maps. Adres en contacten Van Rymenant Erik
Location of Van Rymenant Erik on the google maps. Address and contacts of Van Rymenant Erik

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Rymenant Erik Van Rymenant Erik: NICOLE DEWELL | WOON- EN ZORGCENTRUM TER WILGEN | ETS. MILIOTO J. | I. DE VLIEGHER | GRoupIPC

Other related companies as Van Rymenant Erik: NICOLE DEWELL | WOON- EN ZORGCENTRUM TER WILGEN | ETS. MILIOTO J. | I. DE VLIEGHER | GRoupIPC

Van Rymenant Erik is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Rymenant Erik, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631713867. Het bedrijf Van Rymenant Erik bevindt zich op het adres: Pelkemstraat 12; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van Rymenant Erik zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Rymenant Erik is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Rymenant Erik is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Rymenant Erik, openstaande posities, locatie van Van Rymenant Erik op de kaart.

Van Rymenant Erik is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Rymenant Erik, company assigned to the tax number BE01631713867. The company Van Rymenant Erik is located at the address: Pelkemstraat 12; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Van Rymenant Erik were not found.
The main activity of Van Rymenant Erik is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Rymenant Erik is not available. You also can look at reviews of Van Rymenant Erik, open positions, location of Van Rymenant Erik on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Rymenant Erik, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Rymenant Erik, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Rymenant Erik, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Rymenant Erik, employees, financial statistics.