ETS. MILIOTO J.

Contactgegevens ETS. MILIOTO J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. MILIOTO J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. MILIOTO J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DU ROEULX 264; 7062; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67335113 (+32-67335113) 67335113 (+32-67335113)

Fax (fax): +32 (55) 961-14-22 +32 (55) 961-14-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. MILIOTO J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. MILIOTO J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. MILIOTO J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. MILIOTO J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. MILIOTO J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. MILIOTO J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. MILIOTO J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. MILIOTO J.
Products information ETS. MILIOTO J.

BTW identificatienummer (tax): BE09262268066
Ondernemingsnummer: 7243804931
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ETS. MILIOTO J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. MILIOTO J.
(Get full report from official database of BE for ETS. MILIOTO J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. MILIOTO J.
Addition kinds of activities for ETS. MILIOTO J.

011200. Rijst | Rice
075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
953202. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
57199902. bezems | Brooms

Werken bij ETS. MILIOTO J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. MILIOTO J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. MILIOTO J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. MILIOTO J.. Looking for open vacancies in other companies

 • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

 • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

 • STUDENT (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

 • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

 • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

 • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: GO WELL

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van ETS. MILIOTO J. in sociale netwerken
Look for responds of ETS. MILIOTO J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. MILIOTO J.. Laat een reactie achter voor ETS. MILIOTO J.. ETS. MILIOTO J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. MILIOTO J.. Leave a respond for ETS. MILIOTO J.. ETS. MILIOTO J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. MILIOTO J. op de google maps. Adres en contacten ETS. MILIOTO J.
Location of ETS. MILIOTO J. on the google maps. Address and contacts of ETS. MILIOTO J.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. MILIOTO J. ETS. MILIOTO J.: RADIO CONTACT 2 CHARLEROI | Kittel SPRL | MONTRE SERVICE | J. CONCEPT | Pass-Partout

Other related companies as ETS. MILIOTO J.: RADIO CONTACT 2 CHARLEROI | Kittel SPRL | MONTRE SERVICE | J. CONCEPT | Pass-Partout

ETS. MILIOTO J. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. MILIOTO J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09262268066. Het bedrijf ETS. MILIOTO J. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DU ROEULX 264; 7062; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. MILIOTO J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. MILIOTO J. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. MILIOTO J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. MILIOTO J., openstaande posities, locatie van ETS. MILIOTO J. op de kaart.

ETS. MILIOTO J. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. MILIOTO J., company assigned to the tax number BE09262268066. The company ETS. MILIOTO J. is located at the address: CHAUSS?E DU ROEULX 264; 7062; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. MILIOTO J. were not found.
The main activity of ETS. MILIOTO J. is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. MILIOTO J. is not available. You also can look at reviews of ETS. MILIOTO J., open positions, location of ETS. MILIOTO J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. MILIOTO J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. MILIOTO J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. MILIOTO J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. MILIOTO J., employees, financial statistics.