Van Cutsem Jean-Pierre

Contactgegevens Van Cutsem Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cutsem Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cutsem Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 137 Box 1; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 543 02 00 (+32-02 543 02 00) 02 543 02 00 (+32-02 543 02 00)

Fax (fax): 02 538 13 78 (+32-02 538 13 78) 02 538 13 78 (+32-02 538 13 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cutsem Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cutsem Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cutsem Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cutsem Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cutsem Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cutsem Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cutsem Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cutsem Jean-Pierre
Products information Van Cutsem Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE04306610107
Ondernemingsnummer: 3339538574
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Cutsem Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cutsem Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for Van Cutsem Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cutsem Jean-Pierre
Addition kinds of activities for Van Cutsem Jean-Pierre

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
22530402. Jurken, breien | Dresses, knit
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec

Werken bij Van Cutsem Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cutsem Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cutsem Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cutsem Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van Van Cutsem Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Van Cutsem Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cutsem Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor Van Cutsem Jean-Pierre. Van Cutsem Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cutsem Jean-Pierre. Leave a respond for Van Cutsem Jean-Pierre. Van Cutsem Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cutsem Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten Van Cutsem Jean-Pierre
Location of Van Cutsem Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of Van Cutsem Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cutsem Jean-Pierre Van Cutsem Jean-Pierre: HEIJMANS BOUW NV | SNOOKER GREENFIELDS | Fran?ois B | VERVLOET | HAECK MEETJESLAND

Other related companies as Van Cutsem Jean-Pierre: HEIJMANS BOUW NV | SNOOKER GREENFIELDS | Fran?ois B | VERVLOET | HAECK MEETJESLAND

Van Cutsem Jean-Pierre is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cutsem Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04306610107. Het bedrijf Van Cutsem Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Avenue Louise 137 Box 1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 429,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Van Cutsem Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Cutsem Jean-Pierre is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cutsem Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cutsem Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van Van Cutsem Jean-Pierre op de kaart.

Van Cutsem Jean-Pierre is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cutsem Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE04306610107. The company Van Cutsem Jean-Pierre is located at the address: Avenue Louise 137 Box 1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 429,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Van Cutsem Jean-Pierre were not found.
The main activity of Van Cutsem Jean-Pierre is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cutsem Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of Van Cutsem Jean-Pierre, open positions, location of Van Cutsem Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cutsem Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cutsem Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cutsem Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cutsem Jean-Pierre, employees, financial statistics.