HEIJMANS BOUW NV

Contactgegevens HEIJMANS BOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEIJMANS BOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEIJMANS BOUW NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Schoebroekstr. 52 3583 Beringen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-43-44-55 32-11-43-44-55

Fax (fax): 32-11-43-48-19 32-11-43-48-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEIJMANS BOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEIJMANS BOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEIJMANS BOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEIJMANS BOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEIJMANS BOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEIJMANS BOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEIJMANS BOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEIJMANS BOUW NV
Products information HEIJMANS BOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE06897735595
Ondernemingsnummer: 6152587890
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HEIJMANS BOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Buildings, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEIJMANS BOUW NV
(Get full report from official database of BE for HEIJMANS BOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEIJMANS BOUW NV
Addition kinds of activities for HEIJMANS BOUW NV

375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
28190608. Radium, lichtgevende verbindingen | Radium, luminous compounds
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij HEIJMANS BOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEIJMANS BOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEIJMANS BOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEIJMANS BOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van HEIJMANS BOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of HEIJMANS BOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEIJMANS BOUW NV. Laat een reactie achter voor HEIJMANS BOUW NV. HEIJMANS BOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEIJMANS BOUW NV. Leave a respond for HEIJMANS BOUW NV. HEIJMANS BOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEIJMANS BOUW NV op de google maps. Adres en contacten HEIJMANS BOUW NV
Location of HEIJMANS BOUW NV on the google maps. Address and contacts of HEIJMANS BOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HEIJMANS BOUW NV HEIJMANS BOUW NV: Esterelle (l') | Schreiber Corinne | RUFIN LOONIS | CESAR SERRIEN | ROLAND LEUNEN

Other related companies as HEIJMANS BOUW NV: Esterelle (l') | Schreiber Corinne | RUFIN LOONIS | CESAR SERRIEN | ROLAND LEUNEN

HEIJMANS BOUW NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is HEIJMANS BOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06897735595. Het bedrijf HEIJMANS BOUW NV bevindt zich op het adres: Schoebroekstr. 52 3583 Beringen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Buildings, prefabricated. Producten gemaakt in HEIJMANS BOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEIJMANS BOUW NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEIJMANS BOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEIJMANS BOUW NV, openstaande posities, locatie van HEIJMANS BOUW NV op de kaart.

HEIJMANS BOUW NV is a company, that was registered 2005 in Beringen region, Belgium. Full name of company is HEIJMANS BOUW NV, company assigned to the tax number BE06897735595. The company HEIJMANS BOUW NV is located at the address: Schoebroekstr. 52 3583 Beringen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Buildings, prefabricated. Products created in HEIJMANS BOUW NV were not found.
The main activity of HEIJMANS BOUW NV is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HEIJMANS BOUW NV is not available. You also can look at reviews of HEIJMANS BOUW NV, open positions, location of HEIJMANS BOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEIJMANS BOUW NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEIJMANS BOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEIJMANS BOUW NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEIJMANS BOUW NV, employees, financial statistics.