Taquet & Van Eeckhoutte

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Taquet & Van Eeckhoutte
Private companiesSocial Services • Taquet & Van Eeckhoutte

Contactgegevens Taquet & Van Eeckhoutte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taquet & Van Eeckhoutte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taquet & Van Eeckhoutte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de La Hulpe 177 Box 12; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 660 69 00 (+32-02 660 69 00) 02 660 69 00 (+32-02 660 69 00)

Fax (fax): 02 660 40 39 (+32-02 660 40 39) 02 660 40 39 (+32-02 660 40 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taquet & Van Eeckhoutte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taquet & Van Eeckhoutte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taquet & Van Eeckhoutte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taquet & Van Eeckhoutte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taquet & Van Eeckhoutte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taquet & Van Eeckhoutte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taquet & Van Eeckhoutte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taquet & Van Eeckhoutte
Products information Taquet & Van Eeckhoutte

BTW identificatienummer (tax): BE01180450439
Ondernemingsnummer: 5831787109
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Taquet & Van Eeckhoutte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taquet & Van Eeckhoutte
(Get full report from official database of BE for Taquet & Van Eeckhoutte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taquet & Van Eeckhoutte
Addition kinds of activities for Taquet & Van Eeckhoutte

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
349501. Precisieveren | Precision springs
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant

Werken bij Taquet & Van Eeckhoutte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taquet & Van Eeckhoutte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taquet & Van Eeckhoutte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taquet & Van Eeckhoutte. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Taquet & Van Eeckhoutte in sociale netwerken
Look for responds of Taquet & Van Eeckhoutte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taquet & Van Eeckhoutte. Laat een reactie achter voor Taquet & Van Eeckhoutte. Taquet & Van Eeckhoutte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taquet & Van Eeckhoutte. Leave a respond for Taquet & Van Eeckhoutte. Taquet & Van Eeckhoutte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taquet & Van Eeckhoutte op de google maps. Adres en contacten Taquet & Van Eeckhoutte
Location of Taquet & Van Eeckhoutte on the google maps. Address and contacts of Taquet & Van Eeckhoutte

Andere gerelateerde bedrijven als come Taquet & Van Eeckhoutte Taquet & Van Eeckhoutte: INSTITUUT ROSA | Carrosserie Rondenbos | FEDERALE POLITIE | PWA KAPRIJKE | ANNEKE DIERICKX

Other related companies as Taquet & Van Eeckhoutte: INSTITUUT ROSA | Carrosserie Rondenbos | FEDERALE POLITIE | PWA KAPRIJKE | ANNEKE DIERICKX

Taquet & Van Eeckhoutte is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taquet & Van Eeckhoutte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01180450439. Het bedrijf Taquet & Van Eeckhoutte bevindt zich op het adres: Chaussée de La Hulpe 177 Box 12; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Taquet & Van Eeckhoutte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taquet & Van Eeckhoutte is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taquet & Van Eeckhoutte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taquet & Van Eeckhoutte, openstaande posities, locatie van Taquet & Van Eeckhoutte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taquet & Van Eeckhoutte is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taquet & Van Eeckhoutte, company assigned to the tax number BE01180450439. The company Taquet & Van Eeckhoutte is located at the address: Chaussée de La Hulpe 177 Box 12; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Taquet & Van Eeckhoutte were not found.
The main activity of Taquet & Van Eeckhoutte is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Taquet & Van Eeckhoutte is not available. You also can look at reviews of Taquet & Van Eeckhoutte, open positions, location of Taquet & Van Eeckhoutte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taquet & Van Eeckhoutte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taquet & Van Eeckhoutte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taquet & Van Eeckhoutte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taquet & Van Eeckhoutte, employees, financial statistics.