INSTITUUT ROSA

Contactgegevens INSTITUUT ROSA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT ROSA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT ROSA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREENDONKSTRAAT 110; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309369 (+32-52309369) 52309369 (+32-52309369)

Fax (fax): +32 (2) 924-12-69 +32 (2) 924-12-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT ROSA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT ROSA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT ROSA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT ROSA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT ROSA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT ROSA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT ROSA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT ROSA
Products information INSTITUUT ROSA

BTW identificatienummer (tax): BE02996765136
Ondernemingsnummer: 9771759033
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT ROSA
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT ROSA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT ROSA
Addition kinds of activities for INSTITUUT ROSA

20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
36440202. Raceways | Raceways
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij INSTITUUT ROSA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT ROSA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT ROSA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT ROSA. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT ROSA in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT ROSA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT ROSA. Laat een reactie achter voor INSTITUUT ROSA. INSTITUUT ROSA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT ROSA. Leave a respond for INSTITUUT ROSA. INSTITUUT ROSA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT ROSA op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT ROSA
Location of INSTITUUT ROSA on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT ROSA

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT ROSA INSTITUUT ROSA: Wijn Import Van Loock | G. CARLIER | JOZEF STEVENS | A.G.P. LEURIDENT | Aardbeienhof

Other related companies as INSTITUUT ROSA: Wijn Import Van Loock | G. CARLIER | JOZEF STEVENS | A.G.P. LEURIDENT | Aardbeienhof

INSTITUUT ROSA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT ROSA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996765136. Het bedrijf INSTITUUT ROSA bevindt zich op het adres: BREENDONKSTRAAT 110; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. Lijst met producten zijn Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT ROSA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT ROSA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT ROSA, openstaande posities, locatie van INSTITUUT ROSA op de kaart.

INSTITUUT ROSA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT ROSA, company assigned to the tax number BE02996765136. The company INSTITUUT ROSA is located at the address: BREENDONKSTRAAT 110; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Centres de relaxation and bien-être. List of products are Services: Bancs Solaires..
The main activity of INSTITUUT ROSA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT ROSA is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT ROSA, open positions, location of INSTITUUT ROSA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT ROSA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT ROSA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT ROSA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT ROSA, employees, financial statistics.