Hulsmans-Lemmens Paulette

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Hulsmans-Lemmens Paulette
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Hulsmans-Lemmens Paulette

Contactgegevens Hulsmans-Lemmens Paulette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hulsmans-Lemmens Paulette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hulsmans-Lemmens Paulette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaistraat 64; 3580; Beringen, België

Telefoon (phone): 011 42 57 60 (+32-011 42 57 60) 011 42 57 60 (+32-011 42 57 60)

Fax (fax): +32 (53) 354-17-57 +32 (53) 354-17-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hulsmans-Lemmens Paulette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hulsmans-Lemmens Paulette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hulsmans-Lemmens Paulette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hulsmans-Lemmens Paulette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hulsmans-Lemmens Paulette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hulsmans-Lemmens Paulette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hulsmans-Lemmens Paulette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hulsmans-Lemmens Paulette
Products information Hulsmans-Lemmens Paulette

BTW identificatienummer (tax): BE09116973876
Ondernemingsnummer: 8670654296
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Hulsmans-Lemmens Paulette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hulsmans-Lemmens Paulette
(Get full report from official database of BE for Hulsmans-Lemmens Paulette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hulsmans-Lemmens Paulette
Addition kinds of activities for Hulsmans-Lemmens Paulette

357704. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
35360102. Davits | Davits
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end

Werken bij Hulsmans-Lemmens Paulette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hulsmans-Lemmens Paulette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hulsmans-Lemmens Paulette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hulsmans-Lemmens Paulette. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van Hulsmans-Lemmens Paulette in sociale netwerken
Look for responds of Hulsmans-Lemmens Paulette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hulsmans-Lemmens Paulette. Laat een reactie achter voor Hulsmans-Lemmens Paulette. Hulsmans-Lemmens Paulette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hulsmans-Lemmens Paulette. Leave a respond for Hulsmans-Lemmens Paulette. Hulsmans-Lemmens Paulette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hulsmans-Lemmens Paulette op de google maps. Adres en contacten Hulsmans-Lemmens Paulette
Location of Hulsmans-Lemmens Paulette on the google maps. Address and contacts of Hulsmans-Lemmens Paulette

Andere gerelateerde bedrijven als come Hulsmans-Lemmens Paulette Hulsmans-Lemmens Paulette: LESSINES INDUSTRIES SA | QUALITY PRINT | SQUAMA | JORIS DILLEN | NOUV. ENTR. AUSTIN-ROVER

Other related companies as Hulsmans-Lemmens Paulette: LESSINES INDUSTRIES SA | QUALITY PRINT | SQUAMA | JORIS DILLEN | NOUV. ENTR. AUSTIN-ROVER

Hulsmans-Lemmens Paulette is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hulsmans-Lemmens Paulette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09116973876. Het bedrijf Hulsmans-Lemmens Paulette bevindt zich op het adres: Kaaistraat 64; 3580; Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Hulsmans-Lemmens Paulette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hulsmans-Lemmens Paulette is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hulsmans-Lemmens Paulette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hulsmans-Lemmens Paulette, openstaande posities, locatie van Hulsmans-Lemmens Paulette op de kaart.

Hulsmans-Lemmens Paulette is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hulsmans-Lemmens Paulette, company assigned to the tax number BE09116973876. The company Hulsmans-Lemmens Paulette is located at the address: Kaaistraat 64; 3580; Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Hulsmans-Lemmens Paulette were not found.
The main activity of Hulsmans-Lemmens Paulette is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hulsmans-Lemmens Paulette is not available. You also can look at reviews of Hulsmans-Lemmens Paulette, open positions, location of Hulsmans-Lemmens Paulette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hulsmans-Lemmens Paulette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hulsmans-Lemmens Paulette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hulsmans-Lemmens Paulette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hulsmans-Lemmens Paulette, employees, financial statistics.