QUALITY PRINT

Contactgegevens QUALITY PRINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUALITY PRINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUALITY PRINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRIJGSBAAN 241; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32541064 32541064

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUALITY PRINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUALITY PRINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUALITY PRINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUALITY PRINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUALITY PRINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUALITY PRINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUALITY PRINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUALITY PRINT
Products information QUALITY PRINT

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in QUALITY PRINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUALITY PRINT
(Get full report from official database of BE for QUALITY PRINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUALITY PRINT
Addition kinds of activities for QUALITY PRINT

17319904. Verlichting aannemer | Lighting contractor
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij QUALITY PRINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUALITY PRINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUALITY PRINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUALITY PRINT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van QUALITY PRINT in sociale netwerken
Look for responds of QUALITY PRINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUALITY PRINT. Laat een reactie achter voor QUALITY PRINT. QUALITY PRINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUALITY PRINT. Leave a respond for QUALITY PRINT. QUALITY PRINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUALITY PRINT op de google maps. Adres en contacten QUALITY PRINT
Location of QUALITY PRINT on the google maps. Address and contacts of QUALITY PRINT

Andere gerelateerde bedrijven als come QUALITY PRINT QUALITY PRINT: Buyle-Pyl BVBA | Bynens K | Marie-Ange (coiffure) | Nalim SA | Autre (L') fois

Other related companies as QUALITY PRINT: Buyle-Pyl BVBA | Bynens K | Marie-Ange (coiffure) | Nalim SA | Autre (L') fois

QUALITY PRINT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUALITY PRINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf QUALITY PRINT bevindt zich op het adres: KRIJGSBAAN 241; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in QUALITY PRINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUALITY PRINT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUALITY PRINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUALITY PRINT, openstaande posities, locatie van QUALITY PRINT op de kaart.

QUALITY PRINT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUALITY PRINT, company assigned to the tax number BE07175689697. The company QUALITY PRINT is located at the address: KRIJGSBAAN 241; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reclamebureaus. Products created in QUALITY PRINT were not found.
The main activity of QUALITY PRINT is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUALITY PRINT is not available. You also can look at reviews of QUALITY PRINT, open positions, location of QUALITY PRINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUALITY PRINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUALITY PRINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUALITY PRINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUALITY PRINT, employees, financial statistics.