Francine (Beauti Center)

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Francine (Beauti Center)
Private companiesOil and Gas Extraction • Francine (Beauti Center)

Contactgegevens Francine (Beauti Center): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francine (Beauti Center): address, phone, fax, email, website, opening hours

Francine (Beauti Center)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkstraat 5; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 30 38 19 (+32-051 30 38 19) 051 30 38 19 (+32-051 30 38 19)

Fax (fax): +32 (87) 228-66-73 +32 (87) 228-66-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francine (Beauti Center): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francine (Beauti Center)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francine (Beauti Center)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francine (Beauti Center), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francine (Beauti Center). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francine (Beauti Center), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francine (Beauti Center). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francine (Beauti Center)
Products information Francine (Beauti Center)

BTW identificatienummer (tax): BE01709442138
Ondernemingsnummer: 5400573730
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Francine (Beauti Center) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francine (Beauti Center)
(Get full report from official database of BE for Francine (Beauti Center))

Aanvulling soorten activiteiten voor Francine (Beauti Center)
Addition kinds of activities for Francine (Beauti Center)

22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
39990504. Sigarettenaanstekerflitsen | Cigarette lighter flints
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij Francine (Beauti Center): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francine (Beauti Center): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francine (Beauti Center). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francine (Beauti Center). Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

Zoek naar antwoorden van Francine (Beauti Center) in sociale netwerken
Look for responds of Francine (Beauti Center) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francine (Beauti Center). Laat een reactie achter voor Francine (Beauti Center). Francine (Beauti Center) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francine (Beauti Center). Leave a respond for Francine (Beauti Center). Francine (Beauti Center) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francine (Beauti Center) op de google maps. Adres en contacten Francine (Beauti Center)
Location of Francine (Beauti Center) on the google maps. Address and contacts of Francine (Beauti Center)

Andere gerelateerde bedrijven als come Francine (Beauti Center) Francine (Beauti Center): CERAMAT | BUREAU RATIO PATIO | Z. MAGLIONI | Van Moorsel D | FA. BEULENS & ZN

Other related companies as Francine (Beauti Center): CERAMAT | BUREAU RATIO PATIO | Z. MAGLIONI | Van Moorsel D | FA. BEULENS & ZN

Francine (Beauti Center) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francine (Beauti Center), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709442138. Het bedrijf Francine (Beauti Center) bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 5; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Francine (Beauti Center) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francine (Beauti Center) is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francine (Beauti Center) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francine (Beauti Center), openstaande posities, locatie van Francine (Beauti Center) op de kaart.

Francine (Beauti Center) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francine (Beauti Center), company assigned to the tax number BE01709442138. The company Francine (Beauti Center) is located at the address: Kortrijkstraat 5; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beauty salons. Products created in Francine (Beauti Center) were not found.
The main activity of Francine (Beauti Center) is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Francine (Beauti Center) is not available. You also can look at reviews of Francine (Beauti Center), open positions, location of Francine (Beauti Center) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francine (Beauti Center), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francine (Beauti Center), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francine (Beauti Center), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francine (Beauti Center), employees, financial statistics.