Van Moorsel D

Contactgegevens Van Moorsel D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Moorsel D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Moorsel D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lillerbaan 73; 3950; Bocholt (Kaulille), België

Telefoon (phone): 011 66 63 36 (+32-011 66 63 36) 011 66 63 36 (+32-011 66 63 36)

Fax (fax): +32 (11) 452-54-78 +32 (11) 452-54-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Moorsel D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Moorsel D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Moorsel D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Moorsel D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Moorsel D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Moorsel D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Moorsel D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Moorsel D
Products information Van Moorsel D

BTW identificatienummer (tax): BE06908721923
Ondernemingsnummer: 2199707031
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Van Moorsel D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Moorsel D
(Get full report from official database of BE for Van Moorsel D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Moorsel D
Addition kinds of activities for Van Moorsel D

26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics

Werken bij Van Moorsel D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Moorsel D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Moorsel D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Moorsel D. Looking for open vacancies in other companies

 • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

 • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

 • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Whoohoo® Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

 • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ALUVISION

  Type: Vaste Job

  Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

 • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van Van Moorsel D in sociale netwerken
Look for responds of Van Moorsel D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Moorsel D. Laat een reactie achter voor Van Moorsel D. Van Moorsel D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Moorsel D. Leave a respond for Van Moorsel D. Van Moorsel D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Moorsel D op de google maps. Adres en contacten Van Moorsel D
Location of Van Moorsel D on the google maps. Address and contacts of Van Moorsel D

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Moorsel D Van Moorsel D: KEISER SUsANNE | MARIE-THERESE VANHULST | P. VEYS | V.R.T. | ripotot-collectivite

Other related companies as Van Moorsel D: KEISER SUsANNE | MARIE-THERESE VANHULST | P. VEYS | V.R.T. | ripotot-collectivite

Van Moorsel D is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Moorsel D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06908721923. Het bedrijf Van Moorsel D bevindt zich op het adres: Lillerbaan 73; 3950; Bocholt (Kaulille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Moorsel D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Moorsel D is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Moorsel D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Moorsel D, openstaande posities, locatie van Van Moorsel D op de kaart.

Van Moorsel D is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Moorsel D, company assigned to the tax number BE06908721923. The company Van Moorsel D is located at the address: Lillerbaan 73; 3950; Bocholt (Kaulille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Moorsel D were not found.
The main activity of Van Moorsel D is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Moorsel D is not available. You also can look at reviews of Van Moorsel D, open positions, location of Van Moorsel D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Moorsel D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Moorsel D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Moorsel D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Moorsel D, employees, financial statistics.