Dumont Axel

Contactgegevens Dumont Axel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dumont Axel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dumont Axel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 174 Box 10; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 23 67 (+32-02 649 23 67) 02 649 23 67 (+32-02 649 23 67)

Fax (fax): +32 (71) 513-40-76 +32 (71) 513-40-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dumont Axel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dumont Axel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dumont Axel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dumont Axel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dumont Axel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dumont Axel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dumont Axel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dumont Axel
Products information Dumont Axel

BTW identificatienummer (tax): BE02494140625
Ondernemingsnummer: 6116058349
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Dumont Axel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dumont Axel
(Get full report from official database of BE for Dumont Axel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dumont Axel
Addition kinds of activities for Dumont Axel

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
333901. Lood en zink | Lead and zinc
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
35929902. Zuigers en zuigerringen | Pistons and piston rings
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij Dumont Axel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dumont Axel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dumont Axel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dumont Axel. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Dumont Axel in sociale netwerken
Look for responds of Dumont Axel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dumont Axel. Laat een reactie achter voor Dumont Axel. Dumont Axel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dumont Axel. Leave a respond for Dumont Axel. Dumont Axel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dumont Axel op de google maps. Adres en contacten Dumont Axel
Location of Dumont Axel on the google maps. Address and contacts of Dumont Axel

Andere gerelateerde bedrijven als come Dumont Axel Dumont Axel: Leyn L | BOUCHERIE GIELEN | GALERIJ VANQUATHEM & STUL | FRAIDILUX | Misseeuw N

Other related companies as Dumont Axel: Leyn L | BOUCHERIE GIELEN | GALERIJ VANQUATHEM & STUL | FRAIDILUX | Misseeuw N

Dumont Axel is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dumont Axel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02494140625. Het bedrijf Dumont Axel bevindt zich op het adres: Avenue Louise 174 Box 10; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 534,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Dumont Axel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dumont Axel is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dumont Axel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dumont Axel, openstaande posities, locatie van Dumont Axel op de kaart.

Dumont Axel is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dumont Axel, company assigned to the tax number BE02494140625. The company Dumont Axel is located at the address: Avenue Louise 174 Box 10; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 534,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Dumont Axel were not found.
The main activity of Dumont Axel is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dumont Axel is not available. You also can look at reviews of Dumont Axel, open positions, location of Dumont Axel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dumont Axel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dumont Axel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dumont Axel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dumont Axel, employees, financial statistics.