Leyn L

Contactgegevens Leyn L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leyn L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leyn L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandbeekstraat 36 8554 Sint-Denijs (Zwevegem), België

Telefoon (phone): +32 (3) 974-43-63 +32 (3) 974-43-63

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leyn L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leyn L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leyn L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leyn L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leyn L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leyn L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leyn L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leyn L
Products information Leyn L

BTW identificatienummer (tax): BE04477172851
Ondernemingsnummer: 3621063232
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Leyn L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leyn L
(Get full report from official database of BE for Leyn L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leyn L
Addition kinds of activities for Leyn L

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes

Werken bij Leyn L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leyn L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leyn L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leyn L. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Leyn L in sociale netwerken
Look for responds of Leyn L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leyn L. Laat een reactie achter voor Leyn L. Leyn L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leyn L. Leave a respond for Leyn L. Leyn L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leyn L op de google maps. Adres en contacten Leyn L
Location of Leyn L on the google maps. Address and contacts of Leyn L

Andere gerelateerde bedrijven als come Leyn L Leyn L: FLHORECA VAN ZON (419131456) NV | DIDIER DE DONDER | VILLA CHAMBO | GAR. VERCAUTEREN-DE LAET | MICHEL PEETERS

Other related companies as Leyn L: FLHORECA VAN ZON (419131456) NV | DIDIER DE DONDER | VILLA CHAMBO | GAR. VERCAUTEREN-DE LAET | MICHEL PEETERS

Leyn L is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leyn L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477172851. Het bedrijf Leyn L bevindt zich op het adres: Zandbeekstraat 36 8554 Sint-Denijs (Zwevegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Leyn L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leyn L is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leyn L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leyn L, openstaande posities, locatie van Leyn L op de kaart.

Leyn L is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leyn L, company assigned to the tax number BE04477172851. The company Leyn L is located at the address: Zandbeekstraat 36 8554 Sint-Denijs (Zwevegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Leyn L were not found.
The main activity of Leyn L is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Leyn L is not available. You also can look at reviews of Leyn L, open positions, location of Leyn L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leyn L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leyn L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leyn L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leyn L, employees, financial statistics.