Desternes Florence

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Desternes Florence
Private companiesWater Transportation • Desternes Florence

Contactgegevens Desternes Florence: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desternes Florence: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desternes Florence

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Toison d'Or 74-16; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 71 86 (+32-02 537 71 86) 02 537 71 86 (+32-02 537 71 86)

Fax (fax): 02 539 15 99 (+32-02 539 15 99) 02 539 15 99 (+32-02 539 15 99)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desternes Florence: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desternes Florence"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desternes Florence"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desternes Florence, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desternes Florence. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desternes Florence, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desternes Florence. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desternes Florence
Products information Desternes Florence

BTW identificatienummer (tax): BE08529479980
Ondernemingsnummer: 2700958251
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Desternes Florence zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desternes Florence
(Get full report from official database of BE for Desternes Florence)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desternes Florence
Addition kinds of activities for Desternes Florence

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
58120309. Eten bars | Food bars

Werken bij Desternes Florence: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desternes Florence: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desternes Florence. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desternes Florence. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Desternes Florence in sociale netwerken
Look for responds of Desternes Florence in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desternes Florence. Laat een reactie achter voor Desternes Florence. Desternes Florence bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desternes Florence. Leave a respond for Desternes Florence. Desternes Florence on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desternes Florence op de google maps. Adres en contacten Desternes Florence
Location of Desternes Florence on the google maps. Address and contacts of Desternes Florence

Andere gerelateerde bedrijven als come Desternes Florence Desternes Florence: STUDIO ICKX | Van De Keere Didier | BOUDEWIJN TIMMERMANS | CLASSIC CLUB | VEERLE STERKMANS

Other related companies as Desternes Florence: STUDIO ICKX | Van De Keere Didier | BOUDEWIJN TIMMERMANS | CLASSIC CLUB | VEERLE STERKMANS

Desternes Florence is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desternes Florence, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08529479980. Het bedrijf Desternes Florence bevindt zich op het adres: Avenue de la Toison d'Or 74-16; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Desternes Florence zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desternes Florence is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desternes Florence is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desternes Florence, openstaande posities, locatie van Desternes Florence op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Desternes Florence is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desternes Florence, company assigned to the tax number BE08529479980. The company Desternes Florence is located at the address: Avenue de la Toison d'Or 74-16; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in Desternes Florence were not found.
The main activity of Desternes Florence is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Desternes Florence is not available. You also can look at reviews of Desternes Florence, open positions, location of Desternes Florence on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desternes Florence, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desternes Florence, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desternes Florence, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desternes Florence, employees, financial statistics.