BOUDEWIJN TIMMERMANS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BOUDEWIJN TIMMERMANS
Private companiesWater Transportation • BOUDEWIJN TIMMERMANS

Contactgegevens BOUDEWIJN TIMMERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUDEWIJN TIMMERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUDEWIJN TIMMERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMELRIJK 194; 9402; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54338505 (+32-54338505) 54338505 (+32-54338505)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUDEWIJN TIMMERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUDEWIJN TIMMERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUDEWIJN TIMMERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUDEWIJN TIMMERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUDEWIJN TIMMERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUDEWIJN TIMMERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUDEWIJN TIMMERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUDEWIJN TIMMERMANS
Products information BOUDEWIJN TIMMERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUDEWIJN TIMMERMANS
(Get full report from official database of BE for BOUDEWIJN TIMMERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUDEWIJN TIMMERMANS
Addition kinds of activities for BOUDEWIJN TIMMERMANS

179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
598400. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
35410101. Boormolens | Boring mills
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
78120110. Televisie film productie | Television film production
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij BOUDEWIJN TIMMERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUDEWIJN TIMMERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUDEWIJN TIMMERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUDEWIJN TIMMERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van BOUDEWIJN TIMMERMANS in sociale netwerken
Look for responds of BOUDEWIJN TIMMERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUDEWIJN TIMMERMANS. Laat een reactie achter voor BOUDEWIJN TIMMERMANS. BOUDEWIJN TIMMERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUDEWIJN TIMMERMANS. Leave a respond for BOUDEWIJN TIMMERMANS. BOUDEWIJN TIMMERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUDEWIJN TIMMERMANS op de google maps. Adres en contacten BOUDEWIJN TIMMERMANS
Location of BOUDEWIJN TIMMERMANS on the google maps. Address and contacts of BOUDEWIJN TIMMERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUDEWIJN TIMMERMANS BOUDEWIJN TIMMERMANS: Thewys M | ENTR. DELENS JACQUES | Alito VZW | OSWALD MOENS | Van Lishout J

Other related companies as BOUDEWIJN TIMMERMANS: Thewys M | ENTR. DELENS JACQUES | Alito VZW | OSWALD MOENS | Van Lishout J

BOUDEWIJN TIMMERMANS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUDEWIJN TIMMERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf BOUDEWIJN TIMMERMANS bevindt zich op het adres: HEMELRIJK 194; 9402; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van BOUDEWIJN TIMMERMANS is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUDEWIJN TIMMERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUDEWIJN TIMMERMANS, openstaande posities, locatie van BOUDEWIJN TIMMERMANS op de kaart.

BOUDEWIJN TIMMERMANS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUDEWIJN TIMMERMANS, company assigned to the tax number BE05167114257. The company BOUDEWIJN TIMMERMANS is located at the address: HEMELRIJK 194; 9402; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of BOUDEWIJN TIMMERMANS is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUDEWIJN TIMMERMANS is not available. You also can look at reviews of BOUDEWIJN TIMMERMANS, open positions, location of BOUDEWIJN TIMMERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUDEWIJN TIMMERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUDEWIJN TIMMERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUDEWIJN TIMMERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUDEWIJN TIMMERMANS, employees, financial statistics.