Castiaux Delphine

Contactgegevens Castiaux Delphine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Castiaux Delphine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Castiaux Delphine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Albert I 13; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 79 95 (+32-067 21 79 95) 067 21 79 95 (+32-067 21 79 95)

Fax (fax): +32 (60) 545-16-16 +32 (60) 545-16-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Castiaux Delphine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Castiaux Delphine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Castiaux Delphine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Castiaux Delphine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Castiaux Delphine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Castiaux Delphine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Castiaux Delphine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Castiaux Delphine
Products information Castiaux Delphine

BTW identificatienummer (tax): BE08455322265
Ondernemingsnummer: 6882904052
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Castiaux Delphine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Castiaux Delphine
(Get full report from official database of BE for Castiaux Delphine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Castiaux Delphine
Addition kinds of activities for Castiaux Delphine

0172. druiven | Grapes
422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
59991807. Hoge stoelen | High chairs
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij Castiaux Delphine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Castiaux Delphine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Castiaux Delphine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Castiaux Delphine. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van Castiaux Delphine in sociale netwerken
Look for responds of Castiaux Delphine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Castiaux Delphine. Laat een reactie achter voor Castiaux Delphine. Castiaux Delphine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Castiaux Delphine. Leave a respond for Castiaux Delphine. Castiaux Delphine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Castiaux Delphine op de google maps. Adres en contacten Castiaux Delphine
Location of Castiaux Delphine on the google maps. Address and contacts of Castiaux Delphine

Andere gerelateerde bedrijven als come Castiaux Delphine Castiaux Delphine: FLMC GREGOR BELGIUM NV | BUREAU PARC AVENUE | EMMANUEL ROGMAN | JOZEF COLPAERT | Recoin

Other related companies as Castiaux Delphine: FLMC GREGOR BELGIUM NV | BUREAU PARC AVENUE | EMMANUEL ROGMAN | JOZEF COLPAERT | Recoin

Castiaux Delphine is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Castiaux Delphine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455322265. Het bedrijf Castiaux Delphine bevindt zich op het adres: Place Albert I 13; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Castiaux Delphine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Castiaux Delphine is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Castiaux Delphine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Castiaux Delphine, openstaande posities, locatie van Castiaux Delphine op de kaart.

Castiaux Delphine is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Castiaux Delphine, company assigned to the tax number BE08455322265. The company Castiaux Delphine is located at the address: Place Albert I 13; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lawyers. Products created in Castiaux Delphine were not found.
The main activity of Castiaux Delphine is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Castiaux Delphine is not available. You also can look at reviews of Castiaux Delphine, open positions, location of Castiaux Delphine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Castiaux Delphine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Castiaux Delphine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Castiaux Delphine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Castiaux Delphine, employees, financial statistics.