JOZEF COLPAERT

Contactgegevens JOZEF COLPAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF COLPAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF COLPAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 145; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333201 (+32-57333201) 57333201 (+32-57333201)

Fax (fax): +32 (61) 696-87-86 +32 (61) 696-87-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF COLPAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF COLPAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF COLPAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF COLPAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF COLPAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF COLPAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF COLPAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF COLPAERT
Products information JOZEF COLPAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06745574951
Ondernemingsnummer: 7799987792
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: Stomatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF COLPAERT
(Get full report from official database of BE for JOZEF COLPAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF COLPAERT
Addition kinds of activities for JOZEF COLPAERT

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
13829900. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
59849900. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij JOZEF COLPAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF COLPAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF COLPAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF COLPAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van JOZEF COLPAERT in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF COLPAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF COLPAERT. Laat een reactie achter voor JOZEF COLPAERT. JOZEF COLPAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF COLPAERT. Leave a respond for JOZEF COLPAERT. JOZEF COLPAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF COLPAERT op de google maps. Adres en contacten JOZEF COLPAERT
Location of JOZEF COLPAERT on the google maps. Address and contacts of JOZEF COLPAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF COLPAERT JOZEF COLPAERT: PATRICK DUMOULIN | van Pottelsberghe-Van Bockrijck | Baudoin Fran?oise | VERSTRAETEN-MAREELS | Puratos

Other related companies as JOZEF COLPAERT: PATRICK DUMOULIN | van Pottelsberghe-Van Bockrijck | Baudoin Fran?oise | VERSTRAETEN-MAREELS | Puratos

JOZEF COLPAERT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF COLPAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06745574951. Het bedrijf JOZEF COLPAERT bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 145; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Stomatologues..
De hoofdactiviteit van JOZEF COLPAERT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF COLPAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF COLPAERT, openstaande posities, locatie van JOZEF COLPAERT op de kaart.

JOZEF COLPAERT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF COLPAERT, company assigned to the tax number BE06745574951. The company JOZEF COLPAERT is located at the address: IEPERSTRAAT 145; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Stomatologues..
The main activity of JOZEF COLPAERT is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF COLPAERT is not available. You also can look at reviews of JOZEF COLPAERT, open positions, location of JOZEF COLPAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF COLPAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF COLPAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF COLPAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF COLPAERT, employees, financial statistics.