Arien A

Contactgegevens Arien A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arien A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arien A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisven 70; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 88 12; 014 31 20 71 (+32-014 31 88 12; 014 31 20 71) 014 31 88 12; 014 31 20 71 (+32-014 31 88 12; 014 31 20 71)

Fax (fax): 014 32 11 07; 014 31 88 12 (+32-014 32 11 07; 014 31 88 12) 014 32 11 07; 014 31 88 12 (+32-014 32 11 07; 014 31 88 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arien A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arien A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arien A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arien A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arien A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arien A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arien A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arien A
Products information Arien A

BTW identificatienummer (tax): BE02805053710
Ondernemingsnummer: 4049530029
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Arien A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arien A
(Get full report from official database of BE for Arien A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arien A
Addition kinds of activities for Arien A

1771. Concreet werk | Concrete work
7822. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
33120701. Pantserplaat | Armor plate
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television

Werken bij Arien A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arien A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arien A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arien A. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van Arien A in sociale netwerken
Look for responds of Arien A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arien A. Laat een reactie achter voor Arien A. Arien A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arien A. Leave a respond for Arien A. Arien A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arien A op de google maps. Adres en contacten Arien A
Location of Arien A on the google maps. Address and contacts of Arien A

Andere gerelateerde bedrijven als come Arien A Arien A: Henquet (Bureau) SC | A.C. PAJOTTENLAND | 'T KAASKE DELICATESSEN | Francine | A.S. CAPRIVIS?

Other related companies as Arien A: Henquet (Bureau) SC | A.C. PAJOTTENLAND | 'T KAASKE DELICATESSEN | Francine | A.S. CAPRIVIS?

Arien A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arien A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02805053710. Het bedrijf Arien A bevindt zich op het adres: Kruisven 70; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Arien A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arien A is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arien A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arien A, openstaande posities, locatie van Arien A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arien A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arien A, company assigned to the tax number BE02805053710. The company Arien A is located at the address: Kruisven 70; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lawyers. Products created in Arien A were not found.
The main activity of Arien A is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Arien A is not available. You also can look at reviews of Arien A, open positions, location of Arien A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arien A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arien A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arien A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arien A, employees, financial statistics.