'T KAASKE DELICATESSEN

Contactgegevens 'T KAASKE DELICATESSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KAASKE DELICATESSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KAASKE DELICATESSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 18; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37796580 (+32-37796580) 37796580 (+32-37796580)

Fax (fax): +32 (65) 541-79-39 +32 (65) 541-79-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KAASKE DELICATESSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KAASKE DELICATESSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KAASKE DELICATESSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KAASKE DELICATESSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KAASKE DELICATESSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KAASKE DELICATESSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KAASKE DELICATESSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KAASKE DELICATESSEN
Products information 'T KAASKE DELICATESSEN

BTW identificatienummer (tax): BE08403411865
Ondernemingsnummer: 1710266113
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

biologische hoeveboter,ruim assortiment Franse kazen,biologische zuivel,ruim assortiment Italiaanse kazen,ruim assortiment uitheemse kazen,ruim assortiment Belgische kazen,ruim assortiment Duitse kazen,biologische geitekaas.^^verassingsbroden,kaasfondue,ontbijtmanden,ovengerechten,belegde broodjes,geschenkmanden,kaasbuffet,zelfgemaakte pizza,visbuffet,vleesbuffet,racletteschotels,recepties.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KAASKE DELICATESSEN
(Get full report from official database of BE for 'T KAASKE DELICATESSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KAASKE DELICATESSEN
Addition kinds of activities for 'T KAASKE DELICATESSEN

306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
28999928. Isolatieverbindingen | Insulating compounds
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel

Werken bij 'T KAASKE DELICATESSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KAASKE DELICATESSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KAASKE DELICATESSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KAASKE DELICATESSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Sanitair installateur (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

 • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

 • Technisch inkoper (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

Zoek naar antwoorden van 'T KAASKE DELICATESSEN in sociale netwerken
Look for responds of 'T KAASKE DELICATESSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KAASKE DELICATESSEN. Laat een reactie achter voor 'T KAASKE DELICATESSEN. 'T KAASKE DELICATESSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KAASKE DELICATESSEN. Leave a respond for 'T KAASKE DELICATESSEN. 'T KAASKE DELICATESSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KAASKE DELICATESSEN op de google maps. Adres en contacten 'T KAASKE DELICATESSEN
Location of 'T KAASKE DELICATESSEN on the google maps. Address and contacts of 'T KAASKE DELICATESSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KAASKE DELICATESSEN 'T KAASKE DELICATESSEN: G.K.M. Housing NV | SCHAUBROECK B | Corombelle R | De Somer M | KNABBEL & BABBEL

Other related companies as 'T KAASKE DELICATESSEN: G.K.M. Housing NV | SCHAUBROECK B | Corombelle R | De Somer M | KNABBEL & BABBEL

'T KAASKE DELICATESSEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KAASKE DELICATESSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08403411865. Het bedrijf 'T KAASKE DELICATESSEN bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 18; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Lijst met producten zijn biologische hoeveboter,ruim assortiment Franse kazen,biologische zuivel,ruim assortiment Italiaanse kazen,ruim assortiment uitheemse kazen,ruim assortiment Belgische kazen,ruim assortiment Duitse kazen,biologische geitekaas.^^verassingsbroden,kaasfondue,ontbijtmanden,ovengerechten,belegde broodjes,geschenkmanden,kaasbuffet,zelfgemaakte pizza,visbuffet,vleesbuffet,racletteschotels,recepties..
De hoofdactiviteit van 'T KAASKE DELICATESSEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KAASKE DELICATESSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KAASKE DELICATESSEN, openstaande posities, locatie van 'T KAASKE DELICATESSEN op de kaart.

'T KAASKE DELICATESSEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KAASKE DELICATESSEN, company assigned to the tax number BE08403411865. The company 'T KAASKE DELICATESSEN is located at the address: DORPSSTRAAT 18; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. List of products are biologische hoeveboter,ruim assortiment Franse kazen,biologische zuivel,ruim assortiment Italiaanse kazen,ruim assortiment uitheemse kazen,ruim assortiment Belgische kazen,ruim assortiment Duitse kazen,biologische geitekaas.^^verassingsbroden,kaasfondue,ontbijtmanden,ovengerechten,belegde broodjes,geschenkmanden,kaasbuffet,zelfgemaakte pizza,visbuffet,vleesbuffet,racletteschotels,recepties..
The main activity of 'T KAASKE DELICATESSEN is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KAASKE DELICATESSEN is not available. You also can look at reviews of 'T KAASKE DELICATESSEN, open positions, location of 'T KAASKE DELICATESSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KAASKE DELICATESSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KAASKE DELICATESSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KAASKE DELICATESSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KAASKE DELICATESSEN, employees, financial statistics.