Holsters A

Contactgegevens Holsters A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Holsters A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Holsters A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Dupont 10; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 514 32 98 (+32-02 514 32 98) 02 514 32 98 (+32-02 514 32 98)

Fax (fax): 02 502 12 20 (+32-02 502 12 20) 02 502 12 20 (+32-02 502 12 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Holsters A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Holsters A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Holsters A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Holsters A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Holsters A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Holsters A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Holsters A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Holsters A
Products information Holsters A

BTW identificatienummer (tax): BE07773895263
Ondernemingsnummer: 1410339355
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Holsters A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Holsters A
(Get full report from official database of BE for Holsters A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Holsters A
Addition kinds of activities for Holsters A

3142. Huis slippers | House slippers
5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
28191010. Peroxiden, waterstofperoxide | Peroxides, hydrogen peroxide
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture

Werken bij Holsters A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Holsters A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Holsters A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Holsters A. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van Holsters A in sociale netwerken
Look for responds of Holsters A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Holsters A. Laat een reactie achter voor Holsters A. Holsters A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Holsters A. Leave a respond for Holsters A. Holsters A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Holsters A op de google maps. Adres en contacten Holsters A
Location of Holsters A on the google maps. Address and contacts of Holsters A

Andere gerelateerde bedrijven als come Holsters A Holsters A: Anny-France | AIR TRAVEL BROKERS | CHARLES BRION | MASQUELI?RE & FILLE | TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

Other related companies as Holsters A: Anny-France | AIR TRAVEL BROKERS | CHARLES BRION | MASQUELI?RE & FILLE | TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

Holsters A is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Holsters A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07773895263. Het bedrijf Holsters A bevindt zich op het adres: Rue Joseph Dupont 10; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Holsters A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Holsters A is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Holsters A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Holsters A, openstaande posities, locatie van Holsters A op de kaart.

Holsters A is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Holsters A, company assigned to the tax number BE07773895263. The company Holsters A is located at the address: Rue Joseph Dupont 10; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Law consultants. Products created in Holsters A were not found.
The main activity of Holsters A is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Holsters A is not available. You also can look at reviews of Holsters A, open positions, location of Holsters A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Holsters A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Holsters A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Holsters A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Holsters A, employees, financial statistics.