Boulvain F

Contactgegevens Boulvain F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulvain F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulvain F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Baty 5; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 78 00 63; 0477 43 35 80 (+32-071 78 00 63; 0477 43 35 80) 071 78 00 63; 0477 43 35 80 (+32-071 78 00 63; 0477 43 35 80)

Fax (fax): 071 78 00 63 (+32-071 78 00 63) 071 78 00 63 (+32-071 78 00 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulvain F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulvain F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulvain F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulvain F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulvain F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulvain F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulvain F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulvain F
Products information Boulvain F

BTW identificatienummer (tax): BE02242004394
Ondernemingsnummer: 4134674072
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Dietitians

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulvain F
(Get full report from official database of BE for Boulvain F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulvain F
Addition kinds of activities for Boulvain F

14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
25420104. Postracks en kluisjes, postdienst: behalve hout | Mail racks and lock boxes, postal service: except wood
50120208. Vrachtwagens, commercieel | Trucks, commercial
95320000. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development

Werken bij Boulvain F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulvain F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulvain F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulvain F. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van Boulvain F in sociale netwerken
Look for responds of Boulvain F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulvain F. Laat een reactie achter voor Boulvain F. Boulvain F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulvain F. Leave a respond for Boulvain F. Boulvain F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulvain F op de google maps. Adres en contacten Boulvain F
Location of Boulvain F on the google maps. Address and contacts of Boulvain F

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulvain F Boulvain F: Niessen | DESPEGHEL | SCHMIT MICHEL ASSURANCES SPRL | VERHEGGE | CARISEL

Other related companies as Boulvain F: Niessen | DESPEGHEL | SCHMIT MICHEL ASSURANCES SPRL | VERHEGGE | CARISEL

Boulvain F is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boulvain F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02242004394. Het bedrijf Boulvain F bevindt zich op het adres: Rue du Baty 5; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Dietitians.
De hoofdactiviteit van Boulvain F is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulvain F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulvain F, openstaande posities, locatie van Boulvain F op de kaart.

Boulvain F is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boulvain F, company assigned to the tax number BE02242004394. The company Boulvain F is located at the address: Rue du Baty 5; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Ham-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. List of products are Dietitians.
The main activity of Boulvain F is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulvain F is not available. You also can look at reviews of Boulvain F, open positions, location of Boulvain F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulvain F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulvain F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulvain F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulvain F, employees, financial statistics.