BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE
Private companiesAgricultural Production - Crops • BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE

Contactgegevens BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Boondael 386; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 67 61; 02 673 97 75 (+32-02 648 67 61; 02 673 97 75) 02 648 67 61; 02 673 97 75 (+32-02 648 67 61; 02 673 97 75)

Fax (fax): 02 646 80 12; 02 648 67 61 (+32-02 646 80 12; 02 648 67 61) 02 646 80 12; 02 648 67 61 (+32-02 646 80 12; 02 648 67 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE
Products information BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE

BTW identificatienummer (tax): BE07792297363
Ondernemingsnummer: 3339263916
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Cleaners & dyers

Product categorie (product category): Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE
(Get full report from official database of BE for BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE
Addition kinds of activities for BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
201302. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
762200. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
22590200. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes

Werken bij BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

Zoek naar antwoorden van BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE in sociale netwerken
Look for responds of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. Laat een reactie achter voor BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. Leave a respond for BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE. BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE op de google maps. Adres en contacten BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE
Location of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE on the google maps. Address and contacts of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: PWA ZAVENTEM | FENIKS DESIGN | LUDO CHRISTIAENEN | MALLINCKRODT MED. NUCL. | Cafeteria St-Vincent

Other related companies as BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE: PWA ZAVENTEM | FENIKS DESIGN | LUDO CHRISTIAENEN | MALLINCKRODT MED. NUCL. | Cafeteria St-Vincent

BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07792297363. Het bedrijf BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE bevindt zich op het adres: Chaussée de Boondael 386; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Laundries. Lijst met producten zijn Cleaners & dyers.
De hoofdactiviteit van BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, openstaande posities, locatie van BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE op de kaart.

BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, company assigned to the tax number BE07792297363. The company BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is located at the address: Chaussée de Boondael 386; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 778,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Laundries. List of products are Cleaners & dyers.
The main activity of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE is not available. You also can look at reviews of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, open positions, location of BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCHISSERIE MAHAUT-PETITE SUISSE, employees, financial statistics.