CLL Centres de Langues

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • CLL Centres de Langues
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • CLL Centres de Langues

Contactgegevens CLL Centres de Langues: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLL Centres de Langues: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLL Centres de Langues

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Passage de la Vècquée 17; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 771 13 20; 02 761 74 73 (+32-02 771 13 20; 02 761 74 73) 02 771 13 20; 02 761 74 73 (+32-02 771 13 20; 02 761 74 73)

Fax (fax): 02 764 40 28; 02 764 40 29 (+32-02 764 40 28; 02 764 40 29) 02 764 40 28; 02 764 40 29 (+32-02 764 40 28; 02 764 40 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLL Centres de Langues: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLL Centres de Langues"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLL Centres de Langues"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLL Centres de Langues, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLL Centres de Langues. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLL Centres de Langues, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLL Centres de Langues. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLL Centres de Langues
Products information CLL Centres de Langues

BTW identificatienummer (tax): BE06215484619
Ondernemingsnummer: 5026489257
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Education - Private schools; Personnel training

Product categorie (product category): Language schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLL Centres de Langues
(Get full report from official database of BE for CLL Centres de Langues)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLL Centres de Langues
Addition kinds of activities for CLL Centres de Langues

511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
39499901. Zakken, colofonium | Bags, rosin
50859913. Springs | Springs
54110100. supermarkten | Supermarkets
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij CLL Centres de Langues: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLL Centres de Langues: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLL Centres de Langues. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLL Centres de Langues. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van CLL Centres de Langues in sociale netwerken
Look for responds of CLL Centres de Langues in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLL Centres de Langues. Laat een reactie achter voor CLL Centres de Langues. CLL Centres de Langues bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLL Centres de Langues. Leave a respond for CLL Centres de Langues. CLL Centres de Langues on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLL Centres de Langues op de google maps. Adres en contacten CLL Centres de Langues
Location of CLL Centres de Langues on the google maps. Address and contacts of CLL Centres de Langues

Andere gerelateerde bedrijven als come CLL Centres de Langues CLL Centres de Langues: Bruyr Y | Radio Meerdaal VZW | DE BEUCKELAER | M & M VERPAKKINGEN | Roland DG Benelux NV

Other related companies as CLL Centres de Langues: Bruyr Y | Radio Meerdaal VZW | DE BEUCKELAER | M & M VERPAKKINGEN | Roland DG Benelux NV

CLL Centres de Langues is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLL Centres de Langues, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06215484619. Het bedrijf CLL Centres de Langues bevindt zich op het adres: Passage de la Vècquée 17; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Language schools. Lijst met producten zijn Education - Private schools; Personnel training.
De hoofdactiviteit van CLL Centres de Langues is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLL Centres de Langues is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLL Centres de Langues, openstaande posities, locatie van CLL Centres de Langues op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLL Centres de Langues is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLL Centres de Langues, company assigned to the tax number BE06215484619. The company CLL Centres de Langues is located at the address: Passage de la Vècquée 17; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Language schools. List of products are Education - Private schools; Personnel training.
The main activity of CLL Centres de Langues is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLL Centres de Langues is not available. You also can look at reviews of CLL Centres de Langues, open positions, location of CLL Centres de Langues on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLL Centres de Langues, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLL Centres de Langues, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLL Centres de Langues, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLL Centres de Langues, employees, financial statistics.