Roland DG Benelux NV

Contactgegevens Roland DG Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roland DG Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roland DG Benelux NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houtstraat 3; 2260; Westerlo (Oevel), België

Telefoon (phone): 014 57 59 11 (+32-014 57 59 11) 014 57 59 11 (+32-014 57 59 11)

Fax (fax): 014 57 59 12 (+32-014 57 59 12) 014 57 59 12 (+32-014 57 59 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roland DG Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roland DG Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roland DG Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roland DG Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roland DG Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roland DG Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roland DG Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roland DG Benelux NV
Products information Roland DG Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE04055297851
Ondernemingsnummer: 6011688232
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Engraving machines & supplies; Letter systems - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Plotters - Apparatus and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roland DG Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Roland DG Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roland DG Benelux NV
Addition kinds of activities for Roland DG Benelux NV

179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
23940201. Doek, druppel (stof): gemaakt van aangekochte materialen | Cloth, drop (fabric): made from purchased materials
26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation

Werken bij Roland DG Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roland DG Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roland DG Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roland DG Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van Roland DG Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Roland DG Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roland DG Benelux NV. Laat een reactie achter voor Roland DG Benelux NV. Roland DG Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roland DG Benelux NV. Leave a respond for Roland DG Benelux NV. Roland DG Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roland DG Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Roland DG Benelux NV
Location of Roland DG Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Roland DG Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Roland DG Benelux NV Roland DG Benelux NV: TRAITEUR EELBO | HONG-KONG | COIFFURE VERA | M. SERGANT | JAN VANDENPLAS

Other related companies as Roland DG Benelux NV: TRAITEUR EELBO | HONG-KONG | COIFFURE VERA | M. SERGANT | JAN VANDENPLAS

Roland DG Benelux NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roland DG Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04055297851. Het bedrijf Roland DG Benelux NV bevindt zich op het adres: Houtstraat 3; 2260; Westerlo (Oevel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plotters - Apparatus and Supplies. Lijst met producten zijn Engraving machines & supplies; Letter systems - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Roland DG Benelux NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roland DG Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roland DG Benelux NV, openstaande posities, locatie van Roland DG Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roland DG Benelux NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roland DG Benelux NV, company assigned to the tax number BE04055297851. The company Roland DG Benelux NV is located at the address: Houtstraat 3; 2260; Westerlo (Oevel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plotters - Apparatus and Supplies. List of products are Engraving machines & supplies; Letter systems - Mfg. & Whol..
The main activity of Roland DG Benelux NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Roland DG Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Roland DG Benelux NV, open positions, location of Roland DG Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roland DG Benelux NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roland DG Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roland DG Benelux NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roland DG Benelux NV, employees, financial statistics.