JARDIN ET PAYSAGE

Particuliere bedrijvenBosbouw • JARDIN ET PAYSAGE
Private companiesForestry • JARDIN ET PAYSAGE

Contactgegevens JARDIN ET PAYSAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARDIN ET PAYSAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARDIN ET PAYSAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rochefort 320; 5570; Beauraing, België

Telefoon (phone): 082 71 27 04; 0474 94 03 10 (+32-082 71 27 04; 0474 94 03 10) 082 71 27 04; 0474 94 03 10 (+32-082 71 27 04; 0474 94 03 10)

Fax (fax): 082 71 27 04 (+32-082 71 27 04) 082 71 27 04 (+32-082 71 27 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARDIN ET PAYSAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARDIN ET PAYSAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARDIN ET PAYSAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARDIN ET PAYSAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARDIN ET PAYSAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARDIN ET PAYSAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARDIN ET PAYSAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARDIN ET PAYSAGE
Products information JARDIN ET PAYSAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07153442382
Ondernemingsnummer: 7299285888
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Landscape architects

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARDIN ET PAYSAGE
(Get full report from official database of BE for JARDIN ET PAYSAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARDIN ET PAYSAGE
Addition kinds of activities for JARDIN ET PAYSAGE

23110101. Formele jassen, mannen en jongeren ': van aangekochte materialen | Formal jackets, men's and youths': from purchased materials
28330300. antibiotica | Antibiotics
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic

Werken bij JARDIN ET PAYSAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARDIN ET PAYSAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARDIN ET PAYSAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARDIN ET PAYSAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van JARDIN ET PAYSAGE in sociale netwerken
Look for responds of JARDIN ET PAYSAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARDIN ET PAYSAGE. Laat een reactie achter voor JARDIN ET PAYSAGE. JARDIN ET PAYSAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARDIN ET PAYSAGE. Leave a respond for JARDIN ET PAYSAGE. JARDIN ET PAYSAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARDIN ET PAYSAGE op de google maps. Adres en contacten JARDIN ET PAYSAGE
Location of JARDIN ET PAYSAGE on the google maps. Address and contacts of JARDIN ET PAYSAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JARDIN ET PAYSAGE JARDIN ET PAYSAGE: HOUSE OF GRACE | ANDRE LALOUX | Leli-vre K | COIFFURE LE CR?A'TIF | T.C. TER EIKEN

Other related companies as JARDIN ET PAYSAGE: HOUSE OF GRACE | ANDRE LALOUX | Leli-vre K | COIFFURE LE CR?A'TIF | T.C. TER EIKEN

JARDIN ET PAYSAGE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARDIN ET PAYSAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07153442382. Het bedrijf JARDIN ET PAYSAGE bevindt zich op het adres: Rue de Rochefort 320; 5570; Beauraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Landscape architects. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van JARDIN ET PAYSAGE is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARDIN ET PAYSAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARDIN ET PAYSAGE, openstaande posities, locatie van JARDIN ET PAYSAGE op de kaart.

JARDIN ET PAYSAGE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARDIN ET PAYSAGE, company assigned to the tax number BE07153442382. The company JARDIN ET PAYSAGE is located at the address: Rue de Rochefort 320; 5570; Beauraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Landscape architects. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of JARDIN ET PAYSAGE is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JARDIN ET PAYSAGE is not available. You also can look at reviews of JARDIN ET PAYSAGE, open positions, location of JARDIN ET PAYSAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARDIN ET PAYSAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARDIN ET PAYSAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARDIN ET PAYSAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARDIN ET PAYSAGE, employees, financial statistics.