T.C. TER EIKEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • T.C. TER EIKEN
Private companiesForestry • T.C. TER EIKEN

Contactgegevens T.C. TER EIKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. TER EIKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. TER EIKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENBROEK 33; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34574247 (+32-34574247) 34574247 (+32-34574247)

Fax (fax): +32 (14) 472-85-47 +32 (14) 472-85-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. TER EIKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. TER EIKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. TER EIKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. TER EIKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. TER EIKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. TER EIKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. TER EIKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. TER EIKEN
Products information T.C. TER EIKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02151367187
Ondernemingsnummer: 5245941162
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Type de Cuisine: Belge.. Types d'Installations: Terrains de Squash, Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Restaurants. Salles de billard and snooker

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. TER EIKEN
(Get full report from official database of BE for T.C. TER EIKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. TER EIKEN
Addition kinds of activities for T.C. TER EIKEN

267301. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
332500. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij T.C. TER EIKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. TER EIKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. TER EIKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. TER EIKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van T.C. TER EIKEN in sociale netwerken
Look for responds of T.C. TER EIKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. TER EIKEN. Laat een reactie achter voor T.C. TER EIKEN. T.C. TER EIKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. TER EIKEN. Leave a respond for T.C. TER EIKEN. T.C. TER EIKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. TER EIKEN op de google maps. Adres en contacten T.C. TER EIKEN
Location of T.C. TER EIKEN on the google maps. Address and contacts of T.C. TER EIKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. TER EIKEN T.C. TER EIKEN: FLMONSANTO EUROPE NV | WASSALON MIELE | Bosiers M BVBA | SARAH DEPUYDT | BISCUITERIE GRILLET

Other related companies as T.C. TER EIKEN: FLMONSANTO EUROPE NV | WASSALON MIELE | Bosiers M BVBA | SARAH DEPUYDT | BISCUITERIE GRILLET

T.C. TER EIKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. TER EIKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151367187. Het bedrijf T.C. TER EIKEN bevindt zich op het adres: KATTENBROEK 33; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Restaurants. Salles de billard and snooker. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Type de Cuisine: Belge.. Types d'Installations: Terrains de Squash, Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. TER EIKEN is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. TER EIKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. TER EIKEN, openstaande posities, locatie van T.C. TER EIKEN op de kaart.

T.C. TER EIKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. TER EIKEN, company assigned to the tax number BE02151367187. The company T.C. TER EIKEN is located at the address: KATTENBROEK 33; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Restaurants. Salles de billard and snooker. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Type de Cuisine: Belge.. Types d'Installations: Terrains de Squash, Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air.. Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. TER EIKEN is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. TER EIKEN is not available. You also can look at reviews of T.C. TER EIKEN, open positions, location of T.C. TER EIKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. TER EIKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. TER EIKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. TER EIKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. TER EIKEN, employees, financial statistics.