Anouk Schoonheidsinstituut

Contactgegevens Anouk Schoonheidsinstituut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anouk Schoonheidsinstituut: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anouk Schoonheidsinstituut

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lage Kaart 379; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 34 17 (+32-03 651 34 17) 03 651 34 17 (+32-03 651 34 17)

Fax (fax): +32 (65) 214-58-34 +32 (65) 214-58-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anouk Schoonheidsinstituut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anouk Schoonheidsinstituut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anouk Schoonheidsinstituut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anouk Schoonheidsinstituut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anouk Schoonheidsinstituut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anouk Schoonheidsinstituut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anouk Schoonheidsinstituut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anouk Schoonheidsinstituut
Products information Anouk Schoonheidsinstituut

BTW identificatienummer (tax): BE03645507812
Ondernemingsnummer: 7654144287
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Anouk Schoonheidsinstituut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anouk Schoonheidsinstituut
(Get full report from official database of BE for Anouk Schoonheidsinstituut)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anouk Schoonheidsinstituut
Addition kinds of activities for Anouk Schoonheidsinstituut

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
39440313. Poker fiches | Poker chips
79110000. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij Anouk Schoonheidsinstituut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anouk Schoonheidsinstituut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anouk Schoonheidsinstituut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anouk Schoonheidsinstituut. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van Anouk Schoonheidsinstituut in sociale netwerken
Look for responds of Anouk Schoonheidsinstituut in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anouk Schoonheidsinstituut. Laat een reactie achter voor Anouk Schoonheidsinstituut. Anouk Schoonheidsinstituut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anouk Schoonheidsinstituut. Leave a respond for Anouk Schoonheidsinstituut. Anouk Schoonheidsinstituut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anouk Schoonheidsinstituut op de google maps. Adres en contacten Anouk Schoonheidsinstituut
Location of Anouk Schoonheidsinstituut on the google maps. Address and contacts of Anouk Schoonheidsinstituut

Andere gerelateerde bedrijven als come Anouk Schoonheidsinstituut Anouk Schoonheidsinstituut: FLEDITIONS CARAMEL SA | UILENSPIEGEL | T.C. TENNISDEL GENK | GARAGE EUROP | MEUSAGRA

Other related companies as Anouk Schoonheidsinstituut: FLEDITIONS CARAMEL SA | UILENSPIEGEL | T.C. TENNISDEL GENK | GARAGE EUROP | MEUSAGRA

Anouk Schoonheidsinstituut is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anouk Schoonheidsinstituut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03645507812. Het bedrijf Anouk Schoonheidsinstituut bevindt zich op het adres: Lage Kaart 379; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Anouk Schoonheidsinstituut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anouk Schoonheidsinstituut is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anouk Schoonheidsinstituut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anouk Schoonheidsinstituut, openstaande posities, locatie van Anouk Schoonheidsinstituut op de kaart.

Anouk Schoonheidsinstituut is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anouk Schoonheidsinstituut, company assigned to the tax number BE03645507812. The company Anouk Schoonheidsinstituut is located at the address: Lage Kaart 379; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in Anouk Schoonheidsinstituut were not found.
The main activity of Anouk Schoonheidsinstituut is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anouk Schoonheidsinstituut is not available. You also can look at reviews of Anouk Schoonheidsinstituut, open positions, location of Anouk Schoonheidsinstituut on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anouk Schoonheidsinstituut, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anouk Schoonheidsinstituut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anouk Schoonheidsinstituut, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anouk Schoonheidsinstituut, employees, financial statistics.