FLEDITIONS CARAMEL SA

Contactgegevens FLEDITIONS CARAMEL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEDITIONS CARAMEL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEDITIONS CARAMEL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Otto De Mentockplein 19 1853 Grimbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-63-20-46 32-22-63-20-46

Fax (fax): 32-22-63-20-50 32-22-63-20-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEDITIONS CARAMEL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEDITIONS CARAMEL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEDITIONS CARAMEL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEDITIONS CARAMEL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEDITIONS CARAMEL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEDITIONS CARAMEL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEDITIONS CARAMEL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEDITIONS CARAMEL SA
Products information FLEDITIONS CARAMEL SA

BTW identificatienummer (tax): BE05286865234
Ondernemingsnummer: 7493743896
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLEDITIONS CARAMEL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEDITIONS CARAMEL SA
(Get full report from official database of BE for FLEDITIONS CARAMEL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEDITIONS CARAMEL SA
Addition kinds of activities for FLEDITIONS CARAMEL SA

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
251299. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
399301. Elektrische tekens | Electric signs
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
35920100. Valves | Valves

Werken bij FLEDITIONS CARAMEL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEDITIONS CARAMEL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEDITIONS CARAMEL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEDITIONS CARAMEL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Verkoper non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van FLEDITIONS CARAMEL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEDITIONS CARAMEL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEDITIONS CARAMEL SA. Laat een reactie achter voor FLEDITIONS CARAMEL SA. FLEDITIONS CARAMEL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEDITIONS CARAMEL SA. Leave a respond for FLEDITIONS CARAMEL SA. FLEDITIONS CARAMEL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEDITIONS CARAMEL SA op de google maps. Adres en contacten FLEDITIONS CARAMEL SA
Location of FLEDITIONS CARAMEL SA on the google maps. Address and contacts of FLEDITIONS CARAMEL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEDITIONS CARAMEL SA FLEDITIONS CARAMEL SA: HUIS EQUINOXE | HAARSTUDIO GEKNIPT | Vangeel J | Pollet R | PHILIPPE MOENS

Other related companies as FLEDITIONS CARAMEL SA: HUIS EQUINOXE | HAARSTUDIO GEKNIPT | Vangeel J | Pollet R | PHILIPPE MOENS

FLEDITIONS CARAMEL SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEDITIONS CARAMEL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286865234. Het bedrijf FLEDITIONS CARAMEL SA bevindt zich op het adres: Otto De Mentockplein 19 1853 Grimbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEDITIONS CARAMEL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEDITIONS CARAMEL SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEDITIONS CARAMEL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEDITIONS CARAMEL SA, openstaande posities, locatie van FLEDITIONS CARAMEL SA op de kaart.

FLEDITIONS CARAMEL SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEDITIONS CARAMEL SA, company assigned to the tax number BE05286865234. The company FLEDITIONS CARAMEL SA is located at the address: Otto De Mentockplein 19 1853 Grimbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEDITIONS CARAMEL SA were not found.
The main activity of FLEDITIONS CARAMEL SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEDITIONS CARAMEL SA is not available. You also can look at reviews of FLEDITIONS CARAMEL SA, open positions, location of FLEDITIONS CARAMEL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEDITIONS CARAMEL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEDITIONS CARAMEL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEDITIONS CARAMEL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEDITIONS CARAMEL SA, employees, financial statistics.