AGRISEM DAUSSOIS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • AGRISEM DAUSSOIS
Private companiesAgricultural Services • AGRISEM DAUSSOIS

Contactgegevens AGRISEM DAUSSOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGRISEM DAUSSOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGRISEM DAUSSOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VILLERS 21; 5630; CERFONTAINE, België

Telefoon (phone): 71614592 (+32-71614592) 71614592 (+32-71614592)

Fax (fax): +32 (86) 399-63-77 +32 (86) 399-63-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGRISEM DAUSSOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGRISEM DAUSSOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGRISEM DAUSSOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGRISEM DAUSSOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGRISEM DAUSSOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGRISEM DAUSSOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGRISEM DAUSSOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGRISEM DAUSSOIS
Products information AGRISEM DAUSSOIS

BTW identificatienummer (tax): BE04847412109
Ondernemingsnummer: 3608978271
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in AGRISEM DAUSSOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGRISEM DAUSSOIS
(Get full report from official database of BE for AGRISEM DAUSSOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGRISEM DAUSSOIS
Addition kinds of activities for AGRISEM DAUSSOIS

376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
50729906. hangsloten | Padlocks

Werken bij AGRISEM DAUSSOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGRISEM DAUSSOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGRISEM DAUSSOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGRISEM DAUSSOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Carglass

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

Zoek naar antwoorden van AGRISEM DAUSSOIS in sociale netwerken
Look for responds of AGRISEM DAUSSOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGRISEM DAUSSOIS. Laat een reactie achter voor AGRISEM DAUSSOIS. AGRISEM DAUSSOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGRISEM DAUSSOIS. Leave a respond for AGRISEM DAUSSOIS. AGRISEM DAUSSOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGRISEM DAUSSOIS op de google maps. Adres en contacten AGRISEM DAUSSOIS
Location of AGRISEM DAUSSOIS on the google maps. Address and contacts of AGRISEM DAUSSOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGRISEM DAUSSOIS AGRISEM DAUSSOIS: Club Ka | De Gondel | 'T STATION | ANNIE POCLET | ANTOON SERROEN

Other related companies as AGRISEM DAUSSOIS: Club Ka | De Gondel | 'T STATION | ANNIE POCLET | ANTOON SERROEN

AGRISEM DAUSSOIS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGRISEM DAUSSOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04847412109. Het bedrijf AGRISEM DAUSSOIS bevindt zich op het adres: RUE DE VILLERS 21; 5630; CERFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in AGRISEM DAUSSOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGRISEM DAUSSOIS is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGRISEM DAUSSOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGRISEM DAUSSOIS, openstaande posities, locatie van AGRISEM DAUSSOIS op de kaart.

AGRISEM DAUSSOIS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGRISEM DAUSSOIS, company assigned to the tax number BE04847412109. The company AGRISEM DAUSSOIS is located at the address: RUE DE VILLERS 21; 5630; CERFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Landbouwmachines Gh. Products created in AGRISEM DAUSSOIS were not found.
The main activity of AGRISEM DAUSSOIS is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGRISEM DAUSSOIS is not available. You also can look at reviews of AGRISEM DAUSSOIS, open positions, location of AGRISEM DAUSSOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGRISEM DAUSSOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGRISEM DAUSSOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGRISEM DAUSSOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGRISEM DAUSSOIS, employees, financial statistics.