ANTOON SERROEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ANTOON SERROEN

Contactgegevens ANTOON SERROEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTOON SERROEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTOON SERROEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOLONEL NAESSENSSTRAAT 1; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466783 (+32-51466783) 51466783 (+32-51466783)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTOON SERROEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTOON SERROEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTOON SERROEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTOON SERROEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTOON SERROEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTOON SERROEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTOON SERROEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTOON SERROEN
Products information ANTOON SERROEN

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTOON SERROEN
(Get full report from official database of BE for ANTOON SERROEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTOON SERROEN
Addition kinds of activities for ANTOON SERROEN

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
28690303. Adipinezuur en metaalzouten | Adipic acid and metallic salts
35319905. Chip spreaders, zelfrijdend | Chip spreaders, self-propelled
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij ANTOON SERROEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTOON SERROEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTOON SERROEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTOON SERROEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ANTOON SERROEN in sociale netwerken
Look for responds of ANTOON SERROEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTOON SERROEN. Laat een reactie achter voor ANTOON SERROEN. ANTOON SERROEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTOON SERROEN. Leave a respond for ANTOON SERROEN. ANTOON SERROEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTOON SERROEN op de google maps. Adres en contacten ANTOON SERROEN
Location of ANTOON SERROEN on the google maps. Address and contacts of ANTOON SERROEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTOON SERROEN ANTOON SERROEN: Depas D | Bureau Comptable Joye Patrick | JULIAAN VAN DE STEENE | Colpaert Projekt en Woondesign | Aerts BVBA

Other related companies as ANTOON SERROEN: Depas D | Bureau Comptable Joye Patrick | JULIAAN VAN DE STEENE | Colpaert Projekt en Woondesign | Aerts BVBA

ANTOON SERROEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTOON SERROEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf ANTOON SERROEN bevindt zich op het adres: KOLONEL NAESSENSSTRAAT 1; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANTOON SERROEN is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTOON SERROEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTOON SERROEN, openstaande posities, locatie van ANTOON SERROEN op de kaart.

ANTOON SERROEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTOON SERROEN, company assigned to the tax number BE08956298828. The company ANTOON SERROEN is located at the address: KOLONEL NAESSENSSTRAAT 1; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANTOON SERROEN is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTOON SERROEN is not available. You also can look at reviews of ANTOON SERROEN, open positions, location of ANTOON SERROEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTOON SERROEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTOON SERROEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTOON SERROEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTOON SERROEN, employees, financial statistics.