CLAUDE PUBLICIT?

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CLAUDE PUBLICIT?
Private companiesOil and Gas Extraction • CLAUDE PUBLICIT?

Contactgegevens CLAUDE PUBLICIT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDE PUBLICIT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDE PUBLICIT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CHARTREUX 23; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25124464 (+32-25124464) 25124464 (+32-25124464)

Fax (fax): +32 (86) 484-36-22 +32 (86) 484-36-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDE PUBLICIT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDE PUBLICIT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDE PUBLICIT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDE PUBLICIT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDE PUBLICIT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDE PUBLICIT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDE PUBLICIT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDE PUBLICIT?
Products information CLAUDE PUBLICIT?

BTW identificatienummer (tax): BE01878356933
Ondernemingsnummer: 5375030517
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.. Produits: Publicités Lumineuses.

Product categorie (product category): Lampes and appareils électriques Fab. Gestion de media publicitaires. Travaux d?installation divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDE PUBLICIT?
(Get full report from official database of BE for CLAUDE PUBLICIT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDE PUBLICIT?
Addition kinds of activities for CLAUDE PUBLICIT?

22210204. Suikergoedstoffen, synthetische vezels en zijden | Suiting fabrics, manmade fiber and silk
30810101. Verpakkingsmateriaal, kunststofplaat | Packing materials, plastics sheet
51590404. Wol, rauw | Wool, raw
73349903. Multigraphing | Multigraphing
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij CLAUDE PUBLICIT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDE PUBLICIT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDE PUBLICIT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDE PUBLICIT?. Looking for open vacancies in other companies

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van CLAUDE PUBLICIT? in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDE PUBLICIT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDE PUBLICIT?. Laat een reactie achter voor CLAUDE PUBLICIT?. CLAUDE PUBLICIT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDE PUBLICIT?. Leave a respond for CLAUDE PUBLICIT?. CLAUDE PUBLICIT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDE PUBLICIT? op de google maps. Adres en contacten CLAUDE PUBLICIT?
Location of CLAUDE PUBLICIT? on the google maps. Address and contacts of CLAUDE PUBLICIT?

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDE PUBLICIT? CLAUDE PUBLICIT?: KBC | ANTWERP JEWEL COMPANY | Moreels S (Huis) | Xenics NV | TELSTAR

Other related companies as CLAUDE PUBLICIT?: KBC | ANTWERP JEWEL COMPANY | Moreels S (Huis) | Xenics NV | TELSTAR

CLAUDE PUBLICIT? is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDE PUBLICIT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01878356933. Het bedrijf CLAUDE PUBLICIT? bevindt zich op het adres: RUE DES CHARTREUX 23; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 816,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lampes and appareils électriques Fab. Gestion de media publicitaires. Travaux d?installation divers. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.. Produits: Publicités Lumineuses..
De hoofdactiviteit van CLAUDE PUBLICIT? is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDE PUBLICIT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDE PUBLICIT?, openstaande posities, locatie van CLAUDE PUBLICIT? op de kaart.

CLAUDE PUBLICIT? is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDE PUBLICIT?, company assigned to the tax number BE01878356933. The company CLAUDE PUBLICIT? is located at the address: RUE DES CHARTREUX 23; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 816,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lampes and appareils électriques Fab. Gestion de media publicitaires. Travaux d?installation divers. List of products are Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.. Produits: Publicités Lumineuses..
The main activity of CLAUDE PUBLICIT? is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDE PUBLICIT? is not available. You also can look at reviews of CLAUDE PUBLICIT?, open positions, location of CLAUDE PUBLICIT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDE PUBLICIT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDE PUBLICIT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDE PUBLICIT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDE PUBLICIT?, employees, financial statistics.