Altrex Belgium

Contactgegevens Altrex Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Altrex Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Altrex Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leugstraat 3; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 870 53 43; 03 887 80 77 (+32-03 870 53 43; 03 887 80 77) 03 870 53 43; 03 887 80 77 (+32-03 870 53 43; 03 887 80 77)

Fax (fax): 03 887 43 09; 03 870 53 43; 03 887 99 35 (+32-03 887 43 09; 03 870 53 43; 03 887 99 35) 03 887 43 09; 03 870 53 43; 03 887 99 35 (+32-03 887 43 09; 03 870 53 43; 03 887 99 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Altrex Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Altrex Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Altrex Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Altrex Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Altrex Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Altrex Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Altrex Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Altrex Belgium
Products information Altrex Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE08394897460
Ondernemingsnummer: 1623748779
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Work platforms; Scaffolding

Product categorie (product category): Ladders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Altrex Belgium
(Get full report from official database of BE for Altrex Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Altrex Belgium
Addition kinds of activities for Altrex Belgium

364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
34520200. sluitringen | Washers
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
49110000. Elektrische diensten | Electric services
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij Altrex Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Altrex Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Altrex Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Altrex Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeurs en ervaren reachers (optie vast!) (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een magazijn met gevarengoed zijn we op zoek naar ervaren hef- en / of reachtruckchauffeurs. Je staat in voor : Laden en lossen van vrachtwagens Klaarzetten van te verzenden orders Wegrijden van goederen Orde en netheid binnen magazijn

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van Altrex Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Altrex Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Altrex Belgium. Laat een reactie achter voor Altrex Belgium. Altrex Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Altrex Belgium. Leave a respond for Altrex Belgium. Altrex Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Altrex Belgium op de google maps. Adres en contacten Altrex Belgium
Location of Altrex Belgium on the google maps. Address and contacts of Altrex Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Altrex Belgium Altrex Belgium: COIFFURE JENNY & ROBERTO | BATES BELGIUM | IBM Informix Datamanagement Solutions NV | CREDIT AGRICOLE-INDOSUEZ | VAN KEYMEULEN P.

Other related companies as Altrex Belgium: COIFFURE JENNY & ROBERTO | BATES BELGIUM | IBM Informix Datamanagement Solutions NV | CREDIT AGRICOLE-INDOSUEZ | VAN KEYMEULEN P.

Altrex Belgium is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Altrex Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394897460. Het bedrijf Altrex Belgium bevindt zich op het adres: Leugstraat 3; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ladders. Lijst met producten zijn Work platforms; Scaffolding.
De hoofdactiviteit van Altrex Belgium is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Altrex Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Altrex Belgium, openstaande posities, locatie van Altrex Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Altrex Belgium is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Altrex Belgium, company assigned to the tax number BE08394897460. The company Altrex Belgium is located at the address: Leugstraat 3; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ladders. List of products are Work platforms; Scaffolding.
The main activity of Altrex Belgium is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Altrex Belgium is not available. You also can look at reviews of Altrex Belgium, open positions, location of Altrex Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Altrex Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Altrex Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Altrex Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Altrex Belgium, employees, financial statistics.