IBM Informix Datamanagement Solutions NV

Contactgegevens IBM Informix Datamanagement Solutions NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBM Informix Datamanagement Solutions NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBM Informix Datamanagement Solutions NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenberg 1 1932 Sint-Stevens-Woluwe, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBM Informix Datamanagement Solutions NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBM Informix Datamanagement Solutions NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBM Informix Datamanagement Solutions NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBM Informix Datamanagement Solutions NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBM Informix Datamanagement Solutions NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBM Informix Datamanagement Solutions NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBM Informix Datamanagement Solutions NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBM Informix Datamanagement Solutions NV
Products information IBM Informix Datamanagement Solutions NV

BTW identificatienummer (tax): BE03571350097
Ondernemingsnummer: 2836090087
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Software service

Product categorie (product category): Individual Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBM Informix Datamanagement Solutions NV
(Get full report from official database of BE for IBM Informix Datamanagement Solutions NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBM Informix Datamanagement Solutions NV
Addition kinds of activities for IBM Informix Datamanagement Solutions NV

23999900. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
38230202. Manometers, industrieel proces type | Manometers, industrial process type
38290504. Ion kamers | Ion chambers

Werken bij IBM Informix Datamanagement Solutions NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBM Informix Datamanagement Solutions NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBM Informix Datamanagement Solutions NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBM Informix Datamanagement Solutions NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van IBM Informix Datamanagement Solutions NV in sociale netwerken
Look for responds of IBM Informix Datamanagement Solutions NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBM Informix Datamanagement Solutions NV. Laat een reactie achter voor IBM Informix Datamanagement Solutions NV. IBM Informix Datamanagement Solutions NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBM Informix Datamanagement Solutions NV. Leave a respond for IBM Informix Datamanagement Solutions NV. IBM Informix Datamanagement Solutions NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBM Informix Datamanagement Solutions NV op de google maps. Adres en contacten IBM Informix Datamanagement Solutions NV
Location of IBM Informix Datamanagement Solutions NV on the google maps. Address and contacts of IBM Informix Datamanagement Solutions NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IBM Informix Datamanagement Solutions NV IBM Informix Datamanagement Solutions NV: Johan Algoet BVBA | DEXIA | OM PARTNERS HORTICAT | LEJEUNE | SALLE DE VENTE DU BEGUINAGE SP SPRL

Other related companies as IBM Informix Datamanagement Solutions NV: Johan Algoet BVBA | DEXIA | OM PARTNERS HORTICAT | LEJEUNE | SALLE DE VENTE DU BEGUINAGE SP SPRL

IBM Informix Datamanagement Solutions NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBM Informix Datamanagement Solutions NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03571350097. Het bedrijf IBM Informix Datamanagement Solutions NV bevindt zich op het adres: Lozenberg 1 1932 Sint-Stevens-Woluwe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Individual Software. Lijst met producten zijn Software service.
De hoofdactiviteit van IBM Informix Datamanagement Solutions NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBM Informix Datamanagement Solutions NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBM Informix Datamanagement Solutions NV, openstaande posities, locatie van IBM Informix Datamanagement Solutions NV op de kaart.

IBM Informix Datamanagement Solutions NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBM Informix Datamanagement Solutions NV, company assigned to the tax number BE03571350097. The company IBM Informix Datamanagement Solutions NV is located at the address: Lozenberg 1 1932 Sint-Stevens-Woluwe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Individual Software. List of products are Software service.
The main activity of IBM Informix Datamanagement Solutions NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IBM Informix Datamanagement Solutions NV is not available. You also can look at reviews of IBM Informix Datamanagement Solutions NV, open positions, location of IBM Informix Datamanagement Solutions NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBM Informix Datamanagement Solutions NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBM Informix Datamanagement Solutions NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBM Informix Datamanagement Solutions NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBM Informix Datamanagement Solutions NV, employees, financial statistics.