Crea Printing Industries NV

Contactgegevens Crea Printing Industries NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crea Printing Industries NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crea Printing Industries NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidsesteenweg 388; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 77 74 (+32-051 22 77 74) 051 22 77 74 (+32-051 22 77 74)

Fax (fax): 051 22 72 30 (+32-051 22 72 30) 051 22 72 30 (+32-051 22 72 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crea Printing Industries NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crea Printing Industries NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crea Printing Industries NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crea Printing Industries NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crea Printing Industries NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crea Printing Industries NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crea Printing Industries NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crea Printing Industries NV
Products information Crea Printing Industries NV

BTW identificatienummer (tax): BE03657867431
Ondernemingsnummer: 5457153320
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Printing - General; Printing - Offset; Photographers - Industrial & technical; Point of sale publicity (P.O.P.); Multimedia - Systems & productions; Advertising agencies & consultants

Product categorie (product category): Labels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crea Printing Industries NV
(Get full report from official database of BE for Crea Printing Industries NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crea Printing Industries NV
Addition kinds of activities for Crea Printing Industries NV

2431. Millwork | Millwork
238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
348299. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
32970302. Gunning mixes, nonclay | Gunning mixes, nonclay
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance

Werken bij Crea Printing Industries NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crea Printing Industries NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crea Printing Industries NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crea Printing Industries NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

Zoek naar antwoorden van Crea Printing Industries NV in sociale netwerken
Look for responds of Crea Printing Industries NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crea Printing Industries NV. Laat een reactie achter voor Crea Printing Industries NV. Crea Printing Industries NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crea Printing Industries NV. Leave a respond for Crea Printing Industries NV. Crea Printing Industries NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crea Printing Industries NV op de google maps. Adres en contacten Crea Printing Industries NV
Location of Crea Printing Industries NV on the google maps. Address and contacts of Crea Printing Industries NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Crea Printing Industries NV Crea Printing Industries NV: Gemeentekrediet | ZWEMVERENIGING LIER | WILLY KEMELE | D. F. P. MOTOR | Imprimerie VDH

Other related companies as Crea Printing Industries NV: Gemeentekrediet | ZWEMVERENIGING LIER | WILLY KEMELE | D. F. P. MOTOR | Imprimerie VDH

Crea Printing Industries NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crea Printing Industries NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03657867431. Het bedrijf Crea Printing Industries NV bevindt zich op het adres: Diksmuidsesteenweg 388; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Labels. Lijst met producten zijn Printing - General; Printing - Offset; Photographers - Industrial & technical; Point of sale publicity (P.O.P.); Multimedia - Systems & productions; Advertising agencies & consultants.
De hoofdactiviteit van Crea Printing Industries NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crea Printing Industries NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crea Printing Industries NV, openstaande posities, locatie van Crea Printing Industries NV op de kaart.

Crea Printing Industries NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crea Printing Industries NV, company assigned to the tax number BE03657867431. The company Crea Printing Industries NV is located at the address: Diksmuidsesteenweg 388; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Labels. List of products are Printing - General; Printing - Offset; Photographers - Industrial & technical; Point of sale publicity (P.O.P.); Multimedia - Systems & productions; Advertising agencies & consultants.
The main activity of Crea Printing Industries NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Crea Printing Industries NV is not available. You also can look at reviews of Crea Printing Industries NV, open positions, location of Crea Printing Industries NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crea Printing Industries NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crea Printing Industries NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crea Printing Industries NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crea Printing Industries NV, employees, financial statistics.