Sabatino

Contactgegevens Sabatino: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sabatino: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sabatino

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Saint-Donat 8; 5640; Mettet, België

Telefoon (phone): 071 72 80 30 (+32-071 72 80 30) 071 72 80 30 (+32-071 72 80 30)

Fax (fax): 071 72 94 57 (+32-071 72 94 57) 071 72 94 57 (+32-071 72 94 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sabatino: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sabatino"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sabatino"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sabatino, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sabatino. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sabatino, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sabatino. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sabatino
Products information Sabatino

BTW identificatienummer (tax): BE04501617431
Ondernemingsnummer: 9675903320
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Tyres; Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems; Accumulators

Product categorie (product category): Batteries Dry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sabatino
(Get full report from official database of BE for Sabatino)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sabatino
Addition kinds of activities for Sabatino

2771. Wenskaarten | Greeting cards
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
28190103. Bromine, elementair | Bromine, elemental
34290100. Meubels, bouwers en andere huishoudelijke apparatuur | Furniture, builders' and other household hardware
37140501. Luchtremmen, motorvoertuig | Air brakes, motor vehicle
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby

Werken bij Sabatino: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sabatino: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sabatino. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sabatino. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van Sabatino in sociale netwerken
Look for responds of Sabatino in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sabatino. Laat een reactie achter voor Sabatino. Sabatino bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sabatino. Leave a respond for Sabatino. Sabatino on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sabatino op de google maps. Adres en contacten Sabatino
Location of Sabatino on the google maps. Address and contacts of Sabatino

Andere gerelateerde bedrijven als come Sabatino Sabatino: Xhaflaire Optique | HUIS FIORI | MAES A. | J. DE SOUSA VEIGA | MARC HOSTE

Other related companies as Sabatino: Xhaflaire Optique | HUIS FIORI | MAES A. | J. DE SOUSA VEIGA | MARC HOSTE

Sabatino is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sabatino, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501617431. Het bedrijf Sabatino bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Donat 8; 5640; Mettet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Batteries Dry. Lijst met producten zijn Tyres; Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems; Accumulators.
De hoofdactiviteit van Sabatino is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sabatino is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sabatino, openstaande posities, locatie van Sabatino op de kaart.

Sabatino is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sabatino, company assigned to the tax number BE04501617431. The company Sabatino is located at the address: Rue de Saint-Donat 8; 5640; Mettet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Batteries Dry. List of products are Tyres; Automobile - Shock absorbers; Exhaust systems; Accumulators.
The main activity of Sabatino is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sabatino is not available. You also can look at reviews of Sabatino, open positions, location of Sabatino on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sabatino, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sabatino, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sabatino, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sabatino, employees, financial statistics.