Gossiaux Ets

Contactgegevens Gossiaux Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gossiaux Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gossiaux Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Roche 1; 1490; Court-Saint-Etienne, België

Telefoon (phone): 010 61 54 68 (+32-010 61 54 68) 010 61 54 68 (+32-010 61 54 68)

Fax (fax): 010 61 12 93 (+32-010 61 12 93) 010 61 12 93 (+32-010 61 12 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gossiaux Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gossiaux Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gossiaux Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gossiaux Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gossiaux Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gossiaux Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gossiaux Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gossiaux Ets
Products information Gossiaux Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04625488281
Ondernemingsnummer: 4257171630
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Playground equipment; Ladders; Furniture - Garden

Product categorie (product category): Umbrellas and parasols

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gossiaux Ets
(Get full report from official database of BE for Gossiaux Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gossiaux Ets
Addition kinds of activities for Gossiaux Ets

278203. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
20410110. roggebloem | Rye flour
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
38430108. Tandmotoren | Dental engines

Werken bij Gossiaux Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gossiaux Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gossiaux Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gossiaux Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

Zoek naar antwoorden van Gossiaux Ets in sociale netwerken
Look for responds of Gossiaux Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gossiaux Ets. Laat een reactie achter voor Gossiaux Ets. Gossiaux Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gossiaux Ets. Leave a respond for Gossiaux Ets. Gossiaux Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gossiaux Ets op de google maps. Adres en contacten Gossiaux Ets
Location of Gossiaux Ets on the google maps. Address and contacts of Gossiaux Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Gossiaux Ets Gossiaux Ets: FLDANNEELS DANIEL | Carette I | TRANSPORT EN HANDEL THEYS | C.S.S. Parts | Berry Floor NV

Other related companies as Gossiaux Ets: FLDANNEELS DANIEL | Carette I | TRANSPORT EN HANDEL THEYS | C.S.S. Parts | Berry Floor NV

Gossiaux Ets is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gossiaux Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625488281. Het bedrijf Gossiaux Ets bevindt zich op het adres: Rue de la Roche 1; 1490; Court-Saint-Etienne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Umbrellas and parasols. Lijst met producten zijn Playground equipment; Ladders; Furniture - Garden.
De hoofdactiviteit van Gossiaux Ets is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gossiaux Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gossiaux Ets, openstaande posities, locatie van Gossiaux Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gossiaux Ets is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gossiaux Ets, company assigned to the tax number BE04625488281. The company Gossiaux Ets is located at the address: Rue de la Roche 1; 1490; Court-Saint-Etienne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Umbrellas and parasols. List of products are Playground equipment; Ladders; Furniture - Garden.
The main activity of Gossiaux Ets is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gossiaux Ets is not available. You also can look at reviews of Gossiaux Ets, open positions, location of Gossiaux Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gossiaux Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gossiaux Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gossiaux Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gossiaux Ets, employees, financial statistics.