ALFIO GUIDUCCI

Contactgegevens ALFIO GUIDUCCI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFIO GUIDUCCI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFIO GUIDUCCI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ZULMAR HECQ 56; 7134; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64334666 (+32-64334666) 64334666 (+32-64334666)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFIO GUIDUCCI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFIO GUIDUCCI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFIO GUIDUCCI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFIO GUIDUCCI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFIO GUIDUCCI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFIO GUIDUCCI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFIO GUIDUCCI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFIO GUIDUCCI
Products information ALFIO GUIDUCCI

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes. Vêtements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFIO GUIDUCCI
(Get full report from official database of BE for ALFIO GUIDUCCI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFIO GUIDUCCI
Addition kinds of activities for ALFIO GUIDUCCI

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
382200. Milieucontroles | Environmental controls
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
594103. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
25420104. Postracks en kluisjes, postdienst: behalve hout | Mail racks and lock boxes, postal service: except wood
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
51449904. Pluimvee: levend, gekleed of bevroren (niet verpakt) | Poultry: live, dressed or frozen (unpackaged)

Werken bij ALFIO GUIDUCCI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFIO GUIDUCCI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFIO GUIDUCCI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFIO GUIDUCCI. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

Zoek naar antwoorden van ALFIO GUIDUCCI in sociale netwerken
Look for responds of ALFIO GUIDUCCI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFIO GUIDUCCI. Laat een reactie achter voor ALFIO GUIDUCCI. ALFIO GUIDUCCI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFIO GUIDUCCI. Leave a respond for ALFIO GUIDUCCI. ALFIO GUIDUCCI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFIO GUIDUCCI op de google maps. Adres en contacten ALFIO GUIDUCCI
Location of ALFIO GUIDUCCI on the google maps. Address and contacts of ALFIO GUIDUCCI

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFIO GUIDUCCI ALFIO GUIDUCCI: Lebegue F | Dehany-Halleux Ets | Agentuur Philips BVBA | L.T. Jardins SPRL | KUNSTATELIER MEERSMAN GEBR A&J

Other related companies as ALFIO GUIDUCCI: Lebegue F | Dehany-Halleux Ets | Agentuur Philips BVBA | L.T. Jardins SPRL | KUNSTATELIER MEERSMAN GEBR A&J

ALFIO GUIDUCCI is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFIO GUIDUCCI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf ALFIO GUIDUCCI bevindt zich op het adres: RUE ZULMAR HECQ 56; 7134; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Vêtements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van ALFIO GUIDUCCI is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFIO GUIDUCCI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFIO GUIDUCCI, openstaande posities, locatie van ALFIO GUIDUCCI op de kaart.

ALFIO GUIDUCCI is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFIO GUIDUCCI, company assigned to the tax number BE08388580322. The company ALFIO GUIDUCCI is located at the address: RUE ZULMAR HECQ 56; 7134; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Hommes. Vêtements sur mesure Fab. List of products are Services: Tailleurs..
The main activity of ALFIO GUIDUCCI is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFIO GUIDUCCI is not available. You also can look at reviews of ALFIO GUIDUCCI, open positions, location of ALFIO GUIDUCCI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFIO GUIDUCCI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFIO GUIDUCCI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFIO GUIDUCCI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFIO GUIDUCCI, employees, financial statistics.