Dehany-Halleux Ets

Contactgegevens Dehany-Halleux Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dehany-Halleux Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dehany-Halleux Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Roger Dejardin 172; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 22 19 41 (+32-087 22 19 41) 087 22 19 41 (+32-087 22 19 41)

Fax (fax): +32 (87) 927-16-89 +32 (87) 927-16-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dehany-Halleux Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dehany-Halleux Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dehany-Halleux Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dehany-Halleux Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dehany-Halleux Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dehany-Halleux Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dehany-Halleux Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dehany-Halleux Ets
Products information Dehany-Halleux Ets

BTW identificatienummer (tax): BE01762451171
Ondernemingsnummer: 4777923583
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Dehany-Halleux Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sewing machines - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dehany-Halleux Ets
(Get full report from official database of BE for Dehany-Halleux Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dehany-Halleux Ets
Addition kinds of activities for Dehany-Halleux Ets

20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
30110000. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
51120201. Wenskaarten | Greeting cards
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec

Werken bij Dehany-Halleux Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dehany-Halleux Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dehany-Halleux Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dehany-Halleux Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Dehany-Halleux Ets in sociale netwerken
Look for responds of Dehany-Halleux Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dehany-Halleux Ets. Laat een reactie achter voor Dehany-Halleux Ets. Dehany-Halleux Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dehany-Halleux Ets. Leave a respond for Dehany-Halleux Ets. Dehany-Halleux Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dehany-Halleux Ets op de google maps. Adres en contacten Dehany-Halleux Ets
Location of Dehany-Halleux Ets on the google maps. Address and contacts of Dehany-Halleux Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Dehany-Halleux Ets Dehany-Halleux Ets: Bruparck ! | RIVIERA-ZAFFELARE | L.T. Jardins SPRL | ALE | ExxonMobil Chemical Belgium Antwerp Polymers Plant

Other related companies as Dehany-Halleux Ets: Bruparck ! | RIVIERA-ZAFFELARE | L.T. Jardins SPRL | ALE | ExxonMobil Chemical Belgium Antwerp Polymers Plant

Dehany-Halleux Ets is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dehany-Halleux Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01762451171. Het bedrijf Dehany-Halleux Ets bevindt zich op het adres: Avenue Roger Dejardin 172; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sewing machines - Retail and Repair. Producten gemaakt in Dehany-Halleux Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dehany-Halleux Ets is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dehany-Halleux Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dehany-Halleux Ets, openstaande posities, locatie van Dehany-Halleux Ets op de kaart.

Dehany-Halleux Ets is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dehany-Halleux Ets, company assigned to the tax number BE01762451171. The company Dehany-Halleux Ets is located at the address: Avenue Roger Dejardin 172; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sewing machines - Retail and Repair. Products created in Dehany-Halleux Ets were not found.
The main activity of Dehany-Halleux Ets is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dehany-Halleux Ets is not available. You also can look at reviews of Dehany-Halleux Ets, open positions, location of Dehany-Halleux Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dehany-Halleux Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dehany-Halleux Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dehany-Halleux Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dehany-Halleux Ets, employees, financial statistics.