MAISON LA DONNA

Contactgegevens MAISON LA DONNA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON LA DONNA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON LA DONNA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HAVR? 18; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65348428 (+32-65348428) 65348428 (+32-65348428)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON LA DONNA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON LA DONNA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON LA DONNA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON LA DONNA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON LA DONNA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON LA DONNA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON LA DONNA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON LA DONNA
Products information MAISON LA DONNA

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MAISON LA DONNA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON LA DONNA
(Get full report from official database of BE for MAISON LA DONNA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON LA DONNA
Addition kinds of activities for MAISON LA DONNA

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
13110303. Tar zand mijnbouw | Tar sands mining
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
23939903. Bloemzakken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags, fabric: made from purchased materials
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
35450327. Gereedschaphouders | Tool holders
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij MAISON LA DONNA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON LA DONNA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON LA DONNA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON LA DONNA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van MAISON LA DONNA in sociale netwerken
Look for responds of MAISON LA DONNA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON LA DONNA. Laat een reactie achter voor MAISON LA DONNA. MAISON LA DONNA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON LA DONNA. Leave a respond for MAISON LA DONNA. MAISON LA DONNA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON LA DONNA op de google maps. Adres en contacten MAISON LA DONNA
Location of MAISON LA DONNA on the google maps. Address and contacts of MAISON LA DONNA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON LA DONNA MAISON LA DONNA: JEAN NEUSY | LEDRO KEUKENS NV | LAURENT DESTREBECQ | STEPHAN VANINBROUKX | FE. FLABELEC

Other related companies as MAISON LA DONNA: JEAN NEUSY | LEDRO KEUKENS NV | LAURENT DESTREBECQ | STEPHAN VANINBROUKX | FE. FLABELEC

MAISON LA DONNA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON LA DONNA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf MAISON LA DONNA bevindt zich op het adres: RUE D'HAVR? 18; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in MAISON LA DONNA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON LA DONNA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON LA DONNA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON LA DONNA, openstaande posities, locatie van MAISON LA DONNA op de kaart.

MAISON LA DONNA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON LA DONNA, company assigned to the tax number BE01956909179. The company MAISON LA DONNA is located at the address: RUE D'HAVR? 18; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in MAISON LA DONNA were not found.
The main activity of MAISON LA DONNA is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON LA DONNA is not available. You also can look at reviews of MAISON LA DONNA, open positions, location of MAISON LA DONNA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON LA DONNA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON LA DONNA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON LA DONNA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON LA DONNA, employees, financial statistics.