LEDRO KEUKENS NV

Contactgegevens LEDRO KEUKENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEDRO KEUKENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEDRO KEUKENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisstraat 3 3520 Zonhoven, België

Telefoon (phone): 32.11 81 38 21 32.11 81 38 21

Fax (fax): 32.11 81 56 74 32.11 81 56 74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEDRO KEUKENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEDRO KEUKENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEDRO KEUKENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEDRO KEUKENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEDRO KEUKENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEDRO KEUKENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEDRO KEUKENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEDRO KEUKENS NV
Products information LEDRO KEUKENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09265563964
Ondernemingsnummer: 7857940673
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture for kitchens

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEDRO KEUKENS NV
(Get full report from official database of BE for LEDRO KEUKENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEDRO KEUKENS NV
Addition kinds of activities for LEDRO KEUKENS NV

23710202. Bontplaten en versieringen | Fur plates and trimmings
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
35720000. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished
57190101. Aluminumware | Aluminumware
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency

Werken bij LEDRO KEUKENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEDRO KEUKENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEDRO KEUKENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEDRO KEUKENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van LEDRO KEUKENS NV in sociale netwerken
Look for responds of LEDRO KEUKENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEDRO KEUKENS NV. Laat een reactie achter voor LEDRO KEUKENS NV. LEDRO KEUKENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEDRO KEUKENS NV. Leave a respond for LEDRO KEUKENS NV. LEDRO KEUKENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEDRO KEUKENS NV op de google maps. Adres en contacten LEDRO KEUKENS NV
Location of LEDRO KEUKENS NV on the google maps. Address and contacts of LEDRO KEUKENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEDRO KEUKENS NV LEDRO KEUKENS NV: Roseraie (La) ASBL | Schroons & Zonen | Deneweth Stefaan | CARROSSERIE DELCOURT | Meganck D Ets

Other related companies as LEDRO KEUKENS NV: Roseraie (La) ASBL | Schroons & Zonen | Deneweth Stefaan | CARROSSERIE DELCOURT | Meganck D Ets

LEDRO KEUKENS NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEDRO KEUKENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265563964. Het bedrijf LEDRO KEUKENS NV bevindt zich op het adres: Kruisstraat 3 3520 Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture for kitchens.
De hoofdactiviteit van LEDRO KEUKENS NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEDRO KEUKENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEDRO KEUKENS NV, openstaande posities, locatie van LEDRO KEUKENS NV op de kaart.

LEDRO KEUKENS NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEDRO KEUKENS NV, company assigned to the tax number BE09265563964. The company LEDRO KEUKENS NV is located at the address: Kruisstraat 3 3520 Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture for kitchens.
The main activity of LEDRO KEUKENS NV is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEDRO KEUKENS NV is not available. You also can look at reviews of LEDRO KEUKENS NV, open positions, location of LEDRO KEUKENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEDRO KEUKENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEDRO KEUKENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEDRO KEUKENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEDRO KEUKENS NV, employees, financial statistics.