ELLEN DE LANGH

Contactgegevens ELLEN DE LANGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELLEN DE LANGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELLEN DE LANGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AM HERRENBRUHL 21; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80229064 (+32-80229064) 80229064 (+32-80229064)

Fax (fax): +32 (14) 722-50-39 +32 (14) 722-50-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELLEN DE LANGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELLEN DE LANGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELLEN DE LANGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELLEN DE LANGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELLEN DE LANGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELLEN DE LANGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELLEN DE LANGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELLEN DE LANGH
Products information ELLEN DE LANGH

BTW identificatienummer (tax): BE07914520263
Ondernemingsnummer: 6613464355
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ELLEN DE LANGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELLEN DE LANGH
(Get full report from official database of BE for ELLEN DE LANGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELLEN DE LANGH
Addition kinds of activities for ELLEN DE LANGH

28360103. serums | Serums
28360300. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
35550202. Platen, offset | Plates, offset
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
50499906. Schoolspullen | School supplies

Werken bij ELLEN DE LANGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELLEN DE LANGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELLEN DE LANGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELLEN DE LANGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

Zoek naar antwoorden van ELLEN DE LANGH in sociale netwerken
Look for responds of ELLEN DE LANGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELLEN DE LANGH. Laat een reactie achter voor ELLEN DE LANGH. ELLEN DE LANGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELLEN DE LANGH. Leave a respond for ELLEN DE LANGH. ELLEN DE LANGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELLEN DE LANGH op de google maps. Adres en contacten ELLEN DE LANGH
Location of ELLEN DE LANGH on the google maps. Address and contacts of ELLEN DE LANGH

Andere gerelateerde bedrijven als come ELLEN DE LANGH ELLEN DE LANGH: COMP. DU BOIS D'ANTHISNES | LEON GOSSELIN | GARAGE BUNGART | ETIENNE MORTIAUX | JEAN-FRAN?OIS QUESTIAUX

Other related companies as ELLEN DE LANGH: COMP. DU BOIS D'ANTHISNES | LEON GOSSELIN | GARAGE BUNGART | ETIENNE MORTIAUX | JEAN-FRAN?OIS QUESTIAUX

ELLEN DE LANGH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELLEN DE LANGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07914520263. Het bedrijf ELLEN DE LANGH bevindt zich op het adres: AM HERRENBRUHL 21; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in ELLEN DE LANGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELLEN DE LANGH is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELLEN DE LANGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELLEN DE LANGH, openstaande posities, locatie van ELLEN DE LANGH op de kaart.

ELLEN DE LANGH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELLEN DE LANGH, company assigned to the tax number BE07914520263. The company ELLEN DE LANGH is located at the address: AM HERRENBRUHL 21; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vétérinaires. Products created in ELLEN DE LANGH were not found.
The main activity of ELLEN DE LANGH is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELLEN DE LANGH is not available. You also can look at reviews of ELLEN DE LANGH, open positions, location of ELLEN DE LANGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELLEN DE LANGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELLEN DE LANGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELLEN DE LANGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELLEN DE LANGH, employees, financial statistics.