ETIENNE MORTIAUX

Contactgegevens ETIENNE MORTIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE MORTIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE MORTIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIENNE AUX PIERRES 68; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81461516 (+32-81461516) 81461516 (+32-81461516)

Fax (fax): +32 (51) 103-87-65 +32 (51) 103-87-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE MORTIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE MORTIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE MORTIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE MORTIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE MORTIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE MORTIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE MORTIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE MORTIAUX
Products information ETIENNE MORTIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08647308349
Ondernemingsnummer: 2156311035
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ETIENNE MORTIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE MORTIAUX
(Get full report from official database of BE for ETIENNE MORTIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE MORTIAUX
Addition kinds of activities for ETIENNE MORTIAUX

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
50230500. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
50520105. Zilveren erts | Silver ore
87420300. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services

Werken bij ETIENNE MORTIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE MORTIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE MORTIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE MORTIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE MORTIAUX in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE MORTIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE MORTIAUX. Laat een reactie achter voor ETIENNE MORTIAUX. ETIENNE MORTIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE MORTIAUX. Leave a respond for ETIENNE MORTIAUX. ETIENNE MORTIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE MORTIAUX op de google maps. Adres en contacten ETIENNE MORTIAUX
Location of ETIENNE MORTIAUX on the google maps. Address and contacts of ETIENNE MORTIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE MORTIAUX ETIENNE MORTIAUX: Invepro-Deboom BVBA | DEFAYS R | Coppens Guy | DE BAERDEMAEKER | Secr茅tariat de Soins 脿 Domicile ASBL

Other related companies as ETIENNE MORTIAUX: Invepro-Deboom BVBA | DEFAYS R | Coppens Guy | DE BAERDEMAEKER | Secr茅tariat de Soins 脿 Domicile ASBL

ETIENNE MORTIAUX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE MORTIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08647308349. Het bedrijf ETIENNE MORTIAUX bevindt zich op het adres: TIENNE AUX PIERRES 68; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in ETIENNE MORTIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE MORTIAUX is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE MORTIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE MORTIAUX, openstaande posities, locatie van ETIENNE MORTIAUX op de kaart.

ETIENNE MORTIAUX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE MORTIAUX, company assigned to the tax number BE08647308349. The company ETIENNE MORTIAUX is located at the address: TIENNE AUX PIERRES 68; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in ETIENNE MORTIAUX were not found.
The main activity of ETIENNE MORTIAUX is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE MORTIAUX is not available. You also can look at reviews of ETIENNE MORTIAUX, open positions, location of ETIENNE MORTIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE MORTIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE MORTIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE MORTIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE MORTIAUX, employees, financial statistics.